Место кое ви оставило најголем впечаток?

• Креатор на темата Креатор на темата влатко
  • Време на започнување Време на започнување
montpellier_medium.jpg

Прекрасно прекрасно прекрасно...

Најубавиот град на светот кадешто сонцето ја милува прекрасната архитектура цели 320 денови годишно. :wub:

Ne sum mn setana.. Ama Krit i Kuba.. mmmmmmmmm SON

Bratce> Naj golem vpecatok mi ostavi co Canada Nijagara vodopadite.
Da vidas oblak od niv.

Шибеник, Хрватска, бев таму пред неколку лета. Не знам зошто, има и „поегзотични“ градчиња што сум ги видела, ама Шибеник баш ми има некаков убав шмек, убаво чувство ми се буди кога ќе се сетам на него.:)

najveke vpecatok mi ostavil beograd do sega ne setam mnogu ama top e

Ликитос во Грција

Абе не сум мн мн шетан ама најголем впечаток ми има остаено кушадаси!!! незанм зашо ама мн ми се свиѓаше ептен!!

Ne e da ne sum setan no od poveketo mesta kade sto sum bil definitivno Berlin mi ostavi najgolem vpecatok.

Најголем впечаток дефинитвино ми оставила Палма Де Мајорка во Шпанија. Прекрасно место, гужви еден куп, плажи бели песочни.. Поубаво здравје!

Sega u moment mi tekna Atina i prviot najstar stadion kade prv pat se odrzale Olimpiskite igri, ogromno prostranstvo i mnogu ubavo, staro kako muzej napraveno e. Ali dodeka da ja pomines ulicataaa da stignes do nego:))) pa posle da se vratisss:)) ali vredi da se vidi.

Од оние што сум ги посетила, Краков...гратче од бајките.

Повелелеееее...Будимпешта.Сликава кажува се.Фантазија.Само треба повеќе време за да се види се.А јас бев на една недела.:icon_frow

budapest_3.jpg

Vo Makedonija definitivno Vevcanski Vodopadi epten e zakonsko mestoto, a za nadvor nemam poseteno dovolno za da kazam

rim i venecija ..... toa bea denovi ....MMmmMMmMMmm

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom