Аватар - најскапиот филм во историјата!

• Креатор на темата Креатор на темата iksimkd
  • Време на започнување Време на започнување
само мене филмот ми е глуп o_O

Mr. Plinkett има направено review за ова :D.
донекаде е во право човекот...

Колку време се снимал филмов?
-Можеби и имате напишано но сега и немам многу време а и ме мрзи да проверувам 33 страни наназад.

Сега се враќам,го гледав 3д во киното во Кавадарци. Навистина е одличен филмот да се гледа во 3д,имаше неколку ситуации во кои помислив дека ликовите поминуваат пред мене,па се потресов :pos: ви препорачувам на сите да скокнете на 1 ден до Кавадарци за да го изгледате ако можете,бидејќи навистина вреди

Сега се враќам,го гледав 3д во киното во Кавадарци. Навистина е одличен филмот да се гледа во 3д,имаше неколку ситуации во кои помислив дека ликовите поминуваат пред мене,па се потресов :pos: ви препорачувам на сите да скокнете на 1 ден до Кавадарци за да го изгледате ако можете,бидејќи навистина вреди

Кога има проекции и по која цена?

Абе филмот го даваат од понеделникот...Утре ќе има пак проекции,а за од наредната недела не сум сигурен,треба да видам па ќе пишам. Иначее картата за киното е 100 денари+100 денари за пластични наочари кои по завршувањето на филмот остануваат во наша сопственост :)

Абе извинете слушам дека се прожектира во киното ви во Кавадарци Аватар во моментот и сакам да прашувам како е можно и дали не е нелегално. Како може година после прикажуването му по кината пак да го пускате. И ние во Русе кога отвориха киното сакахме Аватар али филмските продуцери кажуваха дека не е возможно да се гледа на кино после обjавениот период. Дали ова не е некаква пиратска работа ?

Абе извинете слушам дека се прожектира во киното ви во Кавадарци Аватар во моментот и сакам да прашувам како е можно и дали не е нелегално. Како може година после прикажуването му по кината пак да го пускате. И ние во Русе кога отвориха киното сакахме Аватар али филмските продуцери кажуваха дека не е возможно да се гледа на кино после обjавениот период. Дали ова не е некаква пиратска работа ?

95% е нелегално, ама се со цел за инат на скопјанишча, демек први да бидат и со подобар филм :D (ова они го пишуваа на нивниот фб сајт)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom