ПОМОШ: 3D Studio Max линкови

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
mUv@ ThE DoGg напиша:
Значи се гледа дека немаш на професионален план работено во макс. Или ако имаш го немаш тоа направено на професионален план. Јас НИШТО не треба да ти дадам ќе ти кажам дека се работи за претстава ВААЛ од Б.Брехт, буџетот е околу 10.000 евра. Значи нема јас да ти ја дадам сценографијата, туку ти треба да ја измислиш да биди твоја авторска
Profesiomalno...hehe, ti ponekogas nekoja televizija so nacionalna koncesija vo MK? Ako gledas, togas si videl mnogu od moite trudovi, a ako sledis zbidnuvanja od oblasta na video artot, togas isto si mozel da vidis dosta od toa sto go rabotam. A profesionalnosta ja ocenile pokompetentni od tebe kako sto e slobodniot pazar na uslugi i konkurentnosta kade se ceni prvo avtenticnosta. Na mojot clenski profil ima adresa na koja reziserot na predstavata ako e zainteresiran moze da me kontaktira i da se dogovori so mene za site poedinosti. Nemam namera ovde so tebe da se nadmudruvam javno.

vardarce напиша:
Баш сеа го гледав списаниетоо Ентер и во него има некои линкови, ако ти користат еве ти ги.

-Bravo be Vardarce, ova bese otkritie na stoletieto!:pos::pos::pos:

Dr_ViRuS напиша:
хмм.. како ке нучиш ако не гледаш другите како се работеле 3д макс не е разказ
Arno e da krades znaenje, ama da krades gotova rabota? Toj bara celi sceni sose texturi i kompletno materijalizirani ako procita vo prviot negov post. Znaci so vakov um sakame da staneme evropska drzava...e ke staneme koga koga vo Kina vtor sluzben jazik ke bide makedonskiot.:je:

Mandrak напиша:
Profesiomalno...hehe, ti ponekogas nekoja televizija so nacionalna koncesija vo MK? Ako gledas, togas si videl mnogu od moite trudovi, a ako sledis zbidnuvanja od oblasta na video artot, togas isto si mozel da vidis dosta od toa sto go rabotam. A profesionalnosta ja ocenile pokompetentni od tebe kako sto e slobodniot pazar na uslugi i konkurentnosta kade se ceni prvo avtenticnosta. Na mojot clenski profil ima adresa na koja reziserot na predstavata ako e zainteresiran moze da me kontaktira i da se dogovori so mene za site poedinosti. Nemam namera ovde so tebe da se nadmudruvam javno.

vardarce напиша:
Баш сеа го гледав списаниетоо Ентер и во него има некои линкови, ако ти користат еве ти ги.

-Bravo be Vardarce, ova bese otkritie na stoletieto!:pos::pos::pos:

naj kompenteti se gledacite ( narodot koj ne razbira) komisijata koja e pro ne e bidejki ja gleda tezinata na rabotata a ne produktot bidejki se stavat na mestoto na avtorot:kajg:

Dr_ViRuS напиша:
naj kompenteti se gledacite ( narodot koj ne razbira) komisijata koja e pro ne e bidejki ja gleda tezinata na rabotata a ne produktot bidejki se stavat na mestoto na avtorot:kajg:
-Ako ne cinea i ako imase negativen feed back od auditoriumot ne ke se vrtea so godini:)

Mandrak напиша:
-Ako ne cinea i ako imase negativen feed back od auditoriumot ne ke se vrtea so godini:)
izvini taka ama kazi de koj se tvoi jas neznam so ima loso ako kazes jas ne procitav vo nieden post deka imas losi proekti nitu sakah toa da ti go kazam

Dr_ViRuS напиша:
izvini taka ama kazi de koj se tvoi jas neznam so ima loso ako kazes jas ne procitav vo nieden post deka imas losi proekti nitu sakah toa da ti go kazam
Вирус, ако сакав да се фалам овде со тоа што сум работел од веке видените нешта(btw нема шанса да немаш видено барем џингл сработен од мене) не ќе имав псевдоним односно корисничко име кое е различно од моето име и презиме. Значи ќе си се потпишев со име и презиме, но ова е сепак виртуелен форум и неморам тоа да го страм. Ако сепак толку многу те интересира како изгледаат 3Д сцени креирани од мене, повели:http://forum.kajgana.com/showthread.php?p=247414#post247414

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom