Има многу такви деца по домовите, се надевам дека нема да го фатат овој пат. Тие деца како живеат, во какви услови.периодот од животот кога се формираме како личности, се натаму е обликување.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има многу такви деца по домовите, се надевам дека нема да го фатат овој пат. Тие деца како живеат, во какви услови.периодот од животот кога се формираме како личности, се натаму е обликување.
Само еден комшија беше на ТВ колку што видов јас, таму за муштерии масичка и пари не се спомнуваше.Не е рекла казала ако некој ми има кажано, а го познава добро како комшија?
Релевантно е тоа?
Да, ти ќе излезеш на ТВ и ќе кажеш дека кај таа и таа фиљан курветина си бил и си видел масичка, пари, клиенти и жена ти ќе ти поверува дека си бил само за да вратиш позајменото лажиче, нели!
Абе кој би кажал такво нешто на тв.,не зафркавај и ти.Човекот не изјави такво нешто лично ја гледав изјавата, ако е некој друг на друга телевизија не знам, нека ме поправат.
бидејќи жени те ќе ги учкопат, јасно!Да, ти ќе излезеш на ТВ и ќе кажеш дека кај таа и таа фиљан курветина си бил и си видел масичка, пари, клиенти и жена ти ќе ти поверува дека си бил само за да вратиш позајменото лажиче, нели!
Нема такви на ТВ, ама има пајплајн муабети!
Има многу такви деца по домовите, се надевам дека нема да го фатат овој пат. Тие деца како живеат, во какви услови.
Само еден комшија беше на ТВ колку што видов јас, таму за муштерии масичка и пари не се спомнуваше.
Треба барем неколку луѓе да прашаат и ако се волни да одговорат па за да се добие одредена реалност дури и таа е далеку од вистината.
Е сега немој премногу да им веруваш на нашиве Мршојадци медиуми кои што гледаат туѓата несреќа и мизерија поскапо да ја продадат зголемувајќи ја нивната гледаност.
Повеќе нема да коментирам зошто несакам да откривам јас луѓе кои несакаат тоа да го кажат. Но, сите што живеаат околу него и што малку пореално и вистински ги гледале работите, знаат какво детство имал и што се има поминато.
Сигурно не ти изгледам на 15 годишно девојче кое едвај чека да пренесе муабети во кои не е сигурна дека се точни, само за да бидам интересна на форум. Нели?![]()
Извини погрешно те разбрав мислев дека е од медиум, а и не ме ни интересира.
Не е единствен, ги има многу случаеви ако е виновен тогаш е единствен што тргнал со секира......
Така да луѓето очигледните причини.....
Ако нема одговор луѓето ќе си најдат одговор, причините се доста подлабоки затоа ако се тие очигледните тогаш би требало да имаме многу повеќе луѓе што ќе пукнат и ќе земат секира во рака......:smir:.
Понатаму, некој да се запрашаше зошто доаѓа до вакви и слични ужасии и грозоморија?? Јас поставив на две теми прашања, првин на една претходна тема и друг топик, а сега и на оваа!
Одговор, ениуан?!
Зарем психичката индивидуална состојба е толку очигледна? Зарем само преку зборови може очигледно да сфатиш низ што се поминал и што се има доживеано.
Очигледно е и едно раскинување од девојка нели ама секој различно плаче по неа иако сите плачат со солзи.