Виктор Карамарков од Скопје е серискиот убиец - бројот на убиени сеуште непознат!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
периодот од животот кога се формираме како личности, се натаму е обликување.
Има многу такви деца по домовите, се надевам дека нема да го фатат овој пат. Тие деца како живеат, во какви услови.

Во моментите кога се формирал како личност, место ука, патоказ, правци, наоѓал на одбивање, гнев, лутина, омраза, ќотек (мајка роспија, постојано со клиенти, а знаеме какви се нашите ашлаци кои одат по такви истрошени роспии)...нормално, кога бил со видоизменета свест, тој постапувал агресивно...ги насекируел со сикирица!

Е сега, нашите пандури шо не го укебале на првото....! Ама, јебига, тој ти е мој милане!

Не е рекла казала ако некој ми има кажано, а го познава добро како комшија?
Релевантно е тоа?
Само еден комшија беше на ТВ колку што видов јас, таму за муштерии масичка и пари не се спомнуваше.
Треба барем неколку луѓе да прашаат и ако се волни да одговорат па за да се добие одредена реалност дури и таа е далеку од вистината.
Е сега немој премногу да им веруваш на нашиве Мршојадци медиуми кои што гледаат туѓата несреќа и мизерија поскапо да ја продадат зголемувајќи ја нивната гледаност.

Да, ти ќе излезеш на ТВ и ќе кажеш дека кај таа и таа фиљан курветина си бил и си видел масичка, пари, клиенти и жена ти ќе ти поверува дека си бил само за да вратиш позајменото лажиче, нели!

Да, ти ќе излезеш на ТВ и ќе кажеш дека кај таа и таа фиљан курветина си бил и си видел масичка, пари, клиенти и жена ти ќе ти поверува дека си бил само за да вратиш позајменото лажиче, нели!

Човекот не изјави такво нешто лично ја гледав изјавата, ако е некој друг на друга телевизија не знам, нека ме поправат.

Човекот не изјави такво нешто лично ја гледав изјавата, ако е некој друг на друга телевизија не знам, нека ме поправат.
Абе кој би кажал такво нешто на тв.,не зафркавај и ти.
И го испреврте постот на Кафе Дел Мар,таа кажа дека лично и кажале,не на тв.

Бучо, никој нема да излезе и да:
бидејќи жени те ќе ги учкопат, јасно!

Нема такви на ТВ, ама има пајплајн муабети!

Има многу такви деца по домовите, се надевам дека нема да го фатат овој пат. Тие деца како живеат, во какви услови.

Значи пак ќе се повторам, се е премногу субјективно. Нема оправудвање, но нели се обидуваме да разбереме и да ги пронајдеме корените, за себе да си одговориме.
Сепак, тие деца во домовите немаат родители и свесно растат со тој податок. Овој човек имал родител дома и тој мајка, родител кој најмногу влијае за развој на личноста. Со тој родител што живеел сигурно ќе посакал и самиот да бил оставен во дом.
Значи овде е разликата, нели.

Само еден комшија беше на ТВ колку што видов јас, таму за муштерии масичка и пари не се спомнуваше.
Треба барем неколку луѓе да прашаат и ако се волни да одговорат па за да се добие одредена реалност дури и таа е далеку од вистината.
Е сега немој премногу да им веруваш на нашиве Мршојадци медиуми кои што гледаат туѓата несреќа и мизерија поскапо да ја продадат зголемувајќи ја нивната гледаност.

Повеќе нема да коментирам зошто несакам да откривам јас луѓе кои несакаат тоа да го кажат. Но, сите што живеаат околу него и што малку пореално и вистински ги гледале работите, знаат какво детство имал и што се има поминато.
Сигурно не ти изгледам на 15 годишно девојче кое едвај чека да пренесе муабети во кои не е сигурна дека се точни, само за да бидам интересна на форум. Нели?:)

Повеќе нема да коментирам зошто несакам да откривам јас луѓе кои несакаат тоа да го кажат. Но, сите што живеаат околу него и што малку пореално и вистински ги гледале работите, знаат какво детство имал и што се има поминато.
Сигурно не ти изгледам на 15 годишно девојче кое едвај чека да пренесе муабети во кои не е сигурна дека се точни, само за да бидам интересна на форум. Нели?:)

Извини погрешно те разбрав мислев дека е од медиум, а и не ме ни интересира.
Не е единствен, ги има многу случаеви ако е виновен тогаш е единствен што тргнал со секира......
Така да луѓето очигледните причини.....
Ако нема одговор луѓето ќе си најдат одговор, причините се доста подлабоки затоа ако се тие очигледните тогаш би требало да имаме многу повеќе луѓе што ќе пукнат и ќе земат секира во рака......:smir:.

Извини погрешно те разбрав мислев дека е од медиум, а и не ме ни интересира.
Не е единствен, ги има многу случаеви ако е виновен тогаш е единствен што тргнал со секира......
Така да луѓето очигледните причини.....
Ако нема одговор луѓето ќе си најдат одговор, причините се доста подлабоки затоа ако се тие очигледните тогаш би требало да имаме многу повеќе луѓе што ќе пукнат и ќе земат секира во рака......:smir:.

Зарем психичката индивидуална состојба е толку очигледна? Зарем само преку зборови може очигледно да сфатиш низ што се поминал и што се има доживеано.

Очигледно е и едно раскинување од девојка нели ама секој различно плаче по неа иако сите плачат со солзи.

Јас...професионално околу случајов...
Ако е дечкото серискиот убиец, и тоа го правел од користољубие, тогаш доживотна не му бега.
Класичен пример на кој судијата може да изрече доживотна казна затвор без око да му трепне и совест да го јаде.

Понатаму, некој да се запрашаше зошто доаѓа до вакви и слични ужасии и грозоморија?? Јас поставив на две теми прашања, првин на една претходна тема и друг топик, а сега и на оваа!

Одговор, ениуан?!

Зошто доаѓа до вакви случаи треба да одговори психолог.
А како да не доаѓа до повторување е со казна соодветна на ладнокрво убиство.Кога ќе видат останатите,ваљда нема толку лесно да пофатат секирче.Јас сум за смртна казна за вакви сериски убијци,изживувачи врз деца (педофили),ладнокрви убиства со силување (како што беше случајот со девојката која ја силуваа и удавија со фармерките),бидејќи со продолжување на животот јадат,се топлат,спијат од парите на родителите на убиениот (преку даноци).

п.с.На форумов има многу со надпросечна интелегенција,страв ме фаќа,повеќето ме мразат:pos2:

Ете што направи криминалната приватизација на СДС изродите генијалци да стануваат убици.

Зарем психичката индивидуална состојба е толку очигледна? Зарем само преку зборови може очигледно да сфатиш низ што се поминал и што се има доживеано.

Очигледно е и едно раскинување од девојка нели ама секој различно плаче по неа иако сите плачат со солзи.

Не е преку зборови.... Сум видел... Познати ми се повеќето работи....
Ама никој не зел секира во рака....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom