Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене ме прашуваш?... навчер која активност може да ја исцрпи цела енергија за кратко време и на индивидуата веднаш да му се спие?
... па општо прашање, секој може да даде одговор, ама дали ќе биде точен!Мене ме прашуваш?
Seks... навчер која активност може да ја исцрпи цела енергија за кратко време и на индивидуата веднаш да му се спие?
Пробано преку 1000 пати.бла бла.. мастурбирање.. бла бла
Gledaj navecer da ne gi pies vitaminite![]()
Си купив денеска, почнав да пијам, па ќе видиме...
Многу е важно и деновите како ти минат. А уште поважно што правиш пред да легнеш да спиеш. Видов што си пишал за проблемот твој. Лековите погоре и витамините се една работа. Среќа доаѓаат сега празници. Пробај да се опуштиш и онака нема кај да одиме. Секој ден прави барем една работа што сакаш. Не знам играј нешто, потрчи ма нека е и прошетка, другари, девојка, фамилија, добар муабет, милениче прошетка... пробај чисто да се уживиш. Тв не. Социјални мрежи остај на некој ден. Смири го мозокот. Мислите. Тоа е целата работа.Па не, ги пијам после ручек, навечер само Лунерба-та...