Ватерполото во Македонија - македонска ватерполо лига

• Креатор на темата Креатор на темата kLiNkA
  • Време на започнување Време на започнување

Najdobra vaterpolo ekipa vo mak liga

• Вкупно гласачи
    30

kLiNkA

Ponosna Hrvatica
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.116
Поени од реакции
5
Epa sto mislite za Vaterpoloto kako sport??? Mislite li deka e dovolno razvieno vo nasava zemja? Sledite li voopsto vaterpolo? Znaete li deka ima i reprezentacija na Makedonija??? Pa pisete sto sakate za Vaterpoloto tuka (posebno za vo Makedonija)!:)....

абе малку е развиено има само 4 тима во ск.
Иначе темата грешно си ја напишавал ВЕТЕРПОЛОТО во Македонија:icon_lol:

Abe koj sport u mak e razvien pa vaterpolo da bide.Inace ne sledam toa ama si go sakam mnogu site takvi sportovi u voda so se si gi sakam

А на кој базен мислиш да тренбираш? Нели ги испозатворја базените во Скопје?Не знам ја не сум многу во тек.
Инаку тренирав ватерполо 2 години во Карпош...далечната 90-91год

Карпош друже карпош! Базенот си е за ватерполо изграден и ватерполо се игра во него. Преку лето на базен Бисер (војни)

DuFFy напиша:
Abe koj sport u mak e razvien pa vaterpolo da bide.Inace ne sledam toa ama si go sakam mnogu site takvi sportovi u voda so se si gi sakam
epa tuka imas pravo... ali prasav onaka davidam sto mislat drugite za vaterpolo:wink:

Vaterpolo najdobar sport trenuiraf 4 godini dodeka bef osnovno

Орки ти е најдобар ватерполо клуб во Македонија.:star::kajg::kafe:

vlatko напиша:
Орки ти е најдобар ватерполо клуб во Македонија.:star::kajg::kafe:
Samo nadevaj se... BISER rulles... mislam razmisli samo kolku 4lena ima od biser u Vaterpolo reprezantacijata na makedonija:wink::kajg:

kLiNkA напиша:
Samo nadevaj se... BISER rulles... mislam razmisli samo kolku 4lena ima od biser u Vaterpolo reprezantacijata na makedonija:wink::kajg:
Ај сега да не почнеме да се караме ти се молам.
Како прво тренер на репрезентацијата е Саше тренерот на Орки кој што и воедно ми е и мене тренер.
Инаку 77% од репрезентацијата на Македонија се од Орки.Ова ти го кажувам со сигурност од 102.5%/
Тука нема ништо за размислување!:wink::icon_cool:baeh:

Ќе заборавев вчера Бисер изгуби од Орки многу срам ми е да кажам:icon_lol::icon_lol::icon_lol:!

zboris za reprezentacija 91 i tamu e trener e Sase a za trener 89 e Bobi Turcin.inace ja sum kapiten na 89 i treniram u biser a za toa vcera jebiga cestito pobeda plus kaj nas u klub veke nikoj seriozno ne raboti koj koga moze doagja a ja vise ic ne se zamaram so vaterpolo kako pred 2-3 godini

Epa stvarno steta sto izgubija v4era Biser ali toa o4igledno e deka veke vo Biser nikoj ne go sfaka tolku seriozno treniranjeto (kako sto navede dzver).... ina4e smetam deka da se uozbilat malku Biser i da imaat moralna podrska (normalno od nas:)) togas ke se znae koj ke tepa i toa so kolku razlika... Mislam kako porano koga Biser bese prvak:)

Ali ne se sekiraj ke dojdat pak tie vreminja:)

Уф сеа се вратив од славље...:cug: Екипата на Бисер е новиот првак на Македонија во Ватерполо.Да почнам со ред:je:

Мечот започна околу 20 часот и се играше на Олимпискиот базен во Скопје.Противник ни беше Младост.Првата четвртина беше неизвесна и заврши 1-1 но во втората четвртина еден од најдобрите поединци на Младост направи непромислен фаул и леташе 4 минути надвор,а Бисер за тоа време направивме солидна разлика која ја одржувавме до крајот на мечот и славевме со 13-6:je::cug:А славењето на првата титула за Бисер продолжи во кафаната кај Воениот базен во Аеродром каде поголем дел од играчите заедно со управата беа во алкохолизирано стање.:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom