Помош

• Креатор на темата Креатор на темата MartinMax
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
16 февруари 2006
Мислења
459
Поени од реакции
48
Локација
Skopje
zdravo na site . posle 1 saat maka resiv da baram pomos od vas.. Vaka sea imam internet kablovski so 512 i se mi furase ok i naednas se se zaeba stranica mi se otvara po 3-4 minuti i tn pa ko formatirav hard diskot i pak se si idese ok se do pred 1 saat. Da ne znae slucajno nekoj so e problemot???

да не закачи некој вирув во тој 1 саат што сурфаше добро? имаш firewall и antivirus? на кој оперативен систем си? ако си на XP, дали инсталираше SP2 ПРЕД да се поврзеш на интернет?

furam so xp so sp2 kaspersky najnov i so firewall

MartinMax напиша:
zdravo na site . posle 1 saat maka resiv da baram pomos od vas.. Vaka sea imam internet kablovski so 512 i se mi furase ok i naednas se se zaeba stranica mi se otvara po 3-4 minuti i tn pa ko formatirav hard diskot i pak se si idese ok se do pred 1 saat. Da ne znae slucajno nekoj so e problemot???

а да се јавиш во провајдерот од каде што имаш земено кабловски можеби тие имаат некакви проблеми...може не е до тебе...

SP2 и антивирус инсталираше пред или откако се поврза на интернет?

Princ напиша:
SP2 и антивирус инсталираше пред или откако се поврза на интернет?

pa isto ke mu dojde ako napravil scan koga i da go instaliral antivirusot

Pa vidi kolku procesi ti rabotaat vo pozadina, znaat mnogu da go usporat sistemot

Ustvari tebe stranite ti se otvoraa bavno....ili sistemot cel ti e baven??

dwa напиша:
pa isto ke mu dojde ako napravil scan koga i da go instaliral antivirusot
Имаше еден вирус (не ми текнува во моментов како се викаше) кој ти го инфицира компјутерот ако имаш windows XP со SP1 и немаш firewall и антивирус. После тоа слободно инсталирај си антивирус ама не помага.

Princ напиша:
Имаше еден вирус (не ми текнува во моментов како се викаше) кој ти го инфицира компјутерот ако имаш windows XP со SP1 и немаш firewall и антивирус. После тоа слободно инсталирај си антивирус ама не помага.

ok aj da ti veruem :)

so e do procesi ne e gi poznavam site nema nekoj nepoznat a inaku samo internetot mi se uspori kompjuterot e ok

тогаш најверојатно ти е до провајдерот. секогаш кај нив е добро и кај тебе е проблемот. не знам како да ти помогнам..

a da skeniram so drug antivirus
ima li bolji od kaspersky za scan?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom