Вистини и лаги за моралот и сексот

• Креатор на темата Креатор на темата dzoni
  • Време на започнување Време на започнување
dzoni мозам да ти кажам само...
душо ти под итно мораш да посетиш некој доктор!!!!
дефинитивно нешто не е во ред со тебе
и те молам... своите фрустрации и комплекси лечи ги на друго место!!!
нема потреба од други коментари

dzoni напиша:
toooo jebachishta , so nishto ne me demantiravte i site se najdovte vo trloto koe go spomnav , ti StrumicS si samo eden obicen perverznajk (da ne pretpostavuvam povece) , otpad i kako i ostanatite obozavateli na dupki za serenje i mivki so sperma na surat, lecete kompeksi , a tie takvite pokraj vas si gi zasluzuvate ;-)

znaete sto e najdobroto ?! znaete deka sum vo pravo i deka ste gadni izrodi no ednostavno ne vi e gajle , samo neka ima mivki za lecenje kompleksi , drugoto ne e vazno , sto ce mu ja mislish koga ima smrden chmar ili bedna goltachka za ispolnuvanje na site perverzii , neli ?!

Dzoni ve pozdravuva , peder e , kvaziintelektualec, isfrustriran ... se shto vas ce ve napravi srecni za da si se opravdate :-)

Garfild taa takvata e takva kakva e no ti kakov si ?! :-)

Eva, tie dve raboti se za perverzija i za ponizuvanje a ubavo bi bilo da spodelish kako ti tekna deka sakash da goltash ;-) sigurno ne sonuvase za toa koga bese vo 5-to , aj spodeli kako svati deka toe "normalno" i deka odsekogash si go obozavala

E sega, праша кој сум, јас сум оној кој ќе те остави да труеш други форуми еден месец, спортско-процедурално. Не за друго, ама бидејќи ми с еможе.
Знаеш, админ сум и мислам дека ми е виртуелно најголем. А да не користеше навредливи изрази (кон другите) ќе можеше да бараш помош од нас, психијатриска. Вака, кога кликна на она ај агри со правилата, требаше и да прочиташ.
Чао Џони!
Се гледаме на 3 април.

se shto ce kazesh :-)

jas na doktor a ti si ona shto si ;-) sakala ili necela

" znaete sto e najdobroto ?! znaete deka sum vo pravo i deka ste gadni izrodi no ednostavno ne vi e gajle , samo neka ima mivki za " ...бла бла бла ... БЉАК

:pos::pos::pos:Типов е или АМИШ, или живее некаде во карстниот дел на Црна Гора, во некое забито село од 4 куќи. И сигурно на својата жена пред секс и става платно врз глава пред да и го стави ( вид лечење на фрустрации, бидејки доколку женатаму види со што тој ја е*е :ija::ija::ija:, ќе се убие од смеење).
- Џони мајсторе, не губи надеж, 21ви век е, можеби има лек за твојата болест.:lud::lud:

Добро, зашто го баниравте? Зашто? Зашто? Зашто?
Поштен чоек на форумов не остана, бреееј!
Таман решив да се исчистам од гревоите. Ќе си го прочитав Џонија, па дваес пути камшикот, пак че си го прочитам, па дваеска. На четири саата - по две тури.
Сеа, шо?!?

Кога ќе биде баниран некој па после 10 души се ситат. Мене стварно не ми е јасно зашо го баниравте чоеков? Затоа што мисли различно.

dzoni напиша:
ti StrumicS si samo eden obicen perverznajk (da ne pretpostavuvam povece) , otpad i kako i ostanatite obozavateli na dupki za serenje i mivki so sperma na surat, lecete kompeksi , a tie takvite pokraj vas si gi zasluzuvate ;-)

deka ste gadni izrodi mivki

Za ova e na ban. Osobeno sto direktno go navredi Strumics. Zatoa! A ti Shlaki, ne trcal kako prase pred nerez.

Јас го поддржувам Џони.Ми се свиѓа како размислува и уште поише дека има храброст тоа да го напише тука иако знае дека цел форум ќе му се нафрли.Риспект!Дечкото почнал да вреѓа откако 90% од јузерите што пишуваа на темава со својот сарказам го испровоцирале(а тоа е сосема добро познато од одредени јузери). Така да се надевам ќе се врати после банот зошто стварно ми е мерак да му ги читам постовите. Еден од ретките што сфатил што е морал,што е почит ...

dzoni напиша:
Само тргнете од описите на сексулните авантури каде скоро без исклучок „објектот со дупки” е некој собрана од некој од познатите ВПШ (ваша последна шанса) барови низ градот . Таа секогаш е некој со курвински поглед ?! обавезно сака да и го стават и во дупката од која сере и не пропушта да и свршат во уста или да ја испрскаат по лицето и телото ... прекрасен пример на љубов и личности за почит . Има тука 2 аспекти , прво „јебачите” зар тие се примерок од кој треба да е гордо нашето општество ?! ниеднаш не видов дека некој бил трезен и дека на тие девојки гледал како некое нормално суштество родено од мајка и еден дека ќе биде пристојна мајка , вториот аспект се самите предмети за изшивубвање со курвински погледи и манири :-)
My man!!:music3::music3:

Aceva напиша:
Добро, зашто го баниравте? Зашто? Зашто? Зашто?
Поштен чоек на форумов не остана, бреееј!
Таман решив да се исчистам од гревоите. Ќе си го прочитав Џонија, па дваес пути камшикот, пак че си го прочитам, па дваеска. На четири саата - по две тури.
Сеа, шо?!?
:music3: :music3: :music3:
Dani^^^ напиша:
Јас го поддржувам Џони.Ми се свиѓа како размислува и уште поише дека има храброст тоа да го напише тука иако знае дека цел форум ќе му се нафрли.Риспект!Дечкото почнал да вреѓа откако 90% од јузерите што пишуваа на темава со својот сарказам го испровоцирале(а тоа е сосема добро познато од одредени јузери). Така да се надевам ќе се врати после банот зошто стварно ми е мерак да му ги читам постовите. Еден од ретките што сфатил што е морал,што е почит ...
dzoni напиша:
Само тргнете од описите на сексулните авантури каде скоро без исклучок „објектот со дупки” е некој собрана од некој од познатите ВПШ (ваша последна шанса) барови низ градот . Таа секогаш е некој со курвински поглед ?! обавезно сака да и го стават и во дупката од која сере и не пропушта да и свршат во уста или да ја испрскаат по лицето и телото ... прекрасен пример на љубов и личности за почит . Има тука 2 аспекти , прво „јебачите” зар тие се примерок од кој треба да е гордо нашето општество ?! ниеднаш не видов дека некој бил трезен и дека на тие девојки гледал како некое нормално суштество родено од мајка и еден дека ќе биде пристојна мајка , вториот аспект се самите предмети за изшивубвање со курвински погледи и манири :-)
My man!!:music3::music3:
ocigledno e deka nemas sve procitano i nemas svateno koj se nasle navredeni i zosto vo ovaa situacija, a ako imas sve procitano togas najverovatno sakas samo nekoja dopolnitelna provokacija ili nesto slicno. kako sto i vo mojata prva replika navedov deka nemam namera da argumentiram ni za mene ni za drugite istoto go kazuvam i sega. no so toa sto ti go citirase od negoviot post se gleda deka ili namerno ili ne si procitala koj kade gi nasol "objektite so dupki" i dali gi gleda samo kako objekti za citiram "izsivubvanje" so kurvinski pogledi i maniri. pa ako tebe ne te vrega da vidis nekade napisano deka tvojot decko te zapoznal tebe kako objekt so dupki vo nekoj lokal taka narecen vps, nekoj ne saka negovata devojka, partnerka ili zena da bide tretirana kako nekoj objekt. a za moralot dovolno se kaza koj kako i kade ima pravo da go sproveduva, i koj moze da sudi dali e nesto moralno ili ne e moralno sto jas go pravam doma daleku od ocite na javnosta.

iskreno se nadevam deka za eden mesec ke se vrati tipceto pa ke mozete da prodolzite zaednicki da vregate na forumov. da se popravam, toj vrega a ti go podrzuvas vo toa.

UnMistakable напиша:
:music3: :music3: :music3:

ocigledno e deka nemas sve procitano i nemas svateno koj se nasle navredeni i zosto vo ovaa situacija, a ako imas sve procitano togas najverovatno sakas samo nekoja dopolnitelna provokacija ili nesto slicno. kako sto i vo mojata prva replika navedov deka nemam namera da argumentiram ni za mene ni za drugite istoto go kazuvam i sega. no so toa sto ti go citirase od negoviot post se gleda deka ili namerno ili ne si procitala koj kade gi nasol "objektite so dupki" i dali gi gleda samo kako objekti za citiram "izsivubvanje" so kurvinski pogledi i maniri. pa ako tebe ne te vrega da vidis nekade napisano deka tvojot decko te zapoznal tebe kako objekt so dupki vo nekoj lokal taka narecen vps, nekoj ne saka negovata devojka, partnerka ili zena da bide tretirana kako nekoj objekt. a za moralot dovolno se kaza koj kako i kade ima pravo da go sproveduva, i koj moze da sudi dali e nesto moralno ili ne e moralno sto jas go pravam doma daleku od ocite na javnosta.

iskreno se nadevam deka za eden mesec ke se vrati tipceto pa ke mozete da prodolzite zaednicki da vregate na forumov. da se popravam, toj vrega a ti go podrzuvas vo toa.

Он добро нагласува за кого и како збори.Не збори он за секоја врска меѓу машко и женско и убаво разграничува помеѓу морал и она што не е морал.Јас се сложувам со него зошто е против тие работи против кои сум и јас и ете така двајцата затуцани конзервативци си се најдовме и можеме да сереме против голтањето,курвинските погледи,аналниот секс и слично.Не реков јас дека го поддржувам во вреѓањето и омаловажувањето но во одредени делови потполно го сфаќам и знам што сака да каже.Се надевам кога ќе се врати ако се врати,нема да вреѓа туку како и до сеа искрено ќе си ги пишува најсмирено своите размислувања.

Невидено сум разочаран. Иксрено. Не ми се веруе.

Од Дани и од Гарфилд.

Ај прво од Дани. Кажи ми дека се зезаш, дека си саркастична. Дека не си сериозна во постовите. Дека не подржуваш такви невидени лудаци! Па на Џони може да се докторира на психијатрија. Ама Дани јас тебе те знам, и мислам дека се шалиш. Се поистоветуваш со Џони бе... КРАЈ!!! Па свесна ли си ти дека тоа е високо оштетена личност зрела.... не зрела, презреана за констатно психијатриско посматрање? Го читам Џони, и си викам е сеа се видов... Не ми е јасно само како става он храна во дупката негова за серење, пошо вакво серење од уста јас гарантирам дека у живот нема више да дочекаме...

А сеа Гарфилд. Аман бе па и ти. Имаш ли памет? Само до 3 април? После пак ќе се враќа на форум? Па ова е форум.кајгана.ком, не форум.бардовци.ком бе..

Р.Ѕ. Измеѓу мене и тебе Гарфилде, пред 4 години како и го имав фрлено меракот на една срна у зоолошка, мххххххххх мххххххххх мххххххх.... Едно око шо имаше и едни нозе тенки вишни...

Емде па и ти, нека одреме малку, послем ќе разбере и он и другите дека ако некој има различен поглед на нешатата, тоа и треба да се почитува, како што наведов во мојот прв пост на темава, а не да се нарекуваат изроди, отпади, мивки и сл.
Јебига, некои сакаат и си се нашле со партнерите во се, се надополнуваат, комплементарни се, како грнче и капаче, си уживаат, други обратно, не сакаат некои работи, си нашле соодветен партнер, и тие уживаат.
И едните и другите уживаат, не тераат никого да се менува.
Но, ако некој сака со жена му анален, да му голта, нивна работа, никој нема право него или жена му да ги нарекува изроди, мивки, отпади и курви. како што никој нема право да напаѓа некој како Дани затоа што не го лапка, не сака одзади, анално, и лежи на грб во мисионарска поза, бидејќи така сметаат дека треба и им е убаво.
Секој на свој начин, се додека не се обидува да наметнува на другиот нешто со сила е вред.
А Џонка, е не иде, пиши бе брат, ама не со првите постови веднаш изроди, мивки, ова, она...Не иде така.

Малиновски бе, гарант се другари!

П.С. Делфин, а бе срна ко срна! Него пуши ли со голтање или???? :):):)

Затоа ја баталив пеер. Го чуваше у уста и го плукаше... Башка и незгодна ситуација, ми се собраа 3 елени еден ден (бившиот и со 2 другари) едвај жива глава извлеков.

Слушам фоката голтала, ако ти е до тоа...

Garfield напиша:
Za ova e na ban. Osobeno sto direktno go navredi Strumics. Zatoa! A ti Shlaki, ne trcal kako prase pred nerez.

Секоја чест на Администраторот.
Џони е многу во право да си напише свое мислење ,но нема потреба од навредување ако неговото мислење не се совпаѓа со другите мислења.

А вистините за моралот и сексот добро ги согледал кај повеќето.:kafe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom