Да, ќе ставиш only me приватност и ќе ја ставиш како профилна.Дали има опција да не можат да ми лајкнуваат профилна или насловна слика
Ова е честа практика на рани тинејџер(к)и. Добредојде назад.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, ќе ставиш only me приватност и ќе ја ставиш како профилна.Дали има опција да не можат да ми лајкнуваат профилна или насловна слика
Не, кога only me слика ставаш за профилна секој може да ја види а никој не може да лајка.па така ако ставам only me,ја гледам само јас сликата,велам и другите да ја гледаат ама да неможат да лајкнат или коментират
Едно време имаше типови на листи на пријатели? Close friends, aquaintainces, restricted исл. Дали тоа уште функционира? И дали е може само на веб формата? Се изнабарав во апликацијава нема.
?Еј, па френдови сме
Ах ти работникот.Не си ласкај, те работам.
Кај мене не е воопшто ваков изгледот на апликацијата.
Прегледај го приврзокот 222659
Да, функционира. Да, го има на мобилен. Стисни на копчево што е заокружено со црвена боја и одбери edit friend list
Теши се дека имаш попаметни работи.Анон, срање е ова. Мислев на листа па да си штиклирам....ова сеа френд по френд ќе проверуем. Иам попаметни ствари у животот.
А се праиш некој експерт...
Те аднав, прифати ме.
Пробај со други прелистувачи, исклучи адд они, избриши кеш/кукис, одлогирај се, пробај од друг компјутер, пробај со друг акаунт на твојот компјутер...Здраво дечки, имам проблем со фејсбук чатот на десната страна. Неможам да си ги најдам контактите што ми се активни таму, го нема ни тоа како штрафче што е од десната страна долу за да го уклучам поново чатот, има ли некој вакво искуство или?!
Прегледај го приврзокот 224623