Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
како се прави да не ги пушта сите видеа автоматски кога се прелистува низ news feed?

на почеток изгледа имаше опција да кликнеш и да одберид дали ќе ги вчитува или не (откако ја воведија новината) и изгледа имам кликнато без да видам што.... сега секое видео што е во news feed, кога слегувам надолу ми го отвора автоматски... :boksix:
Settings > videos > auto play - off

фала брате.

мене кога ќе ми побараат ќе им ја пуштам личната од баба ми...
Јас направив една лична карта во фотошоп, а ќе видиме колку ќе поверуваат. :D Глупости е ова со идентификацијата. Социјална мрежа е и кој како сака ќе си е потпишан, а уште подебилно е на некој да му побараш личен документ.

Иначе ич не заболе за профилот, ама имав некои важни слики кои ги немам во лаптоп, ни на мобилен. Нека ми го вратат да си ги симнам и со се профил нека одат по ѓаволите. :mad:

Дебиливе ако ви побараат ЛК, не и праќајте. Прифаќаат и два документа без слика, ама само да пишува име, презиме и датум на раѓање. Ем тоа полесно се средува во фотошоп/пеинт. [emoji3]
Мене ми го вратија профилот, ама веќе си имам друг.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Сериозно ќе им праќам податоци ??? :eek:
Ма нек се ебат за 5 мин нов профил ќе направам за пола саат сите пријатели ќе си ги најдам :D

Сериозно ќе им праќам податоци ??? :eek:
Ма нек се ебат за 5 мин нов профил ќе направам за пола саат сите пријатели ќе си ги најдам :D
Тогаш може и да те блокираат. :D

Прво мислев дека ќе бараат лична карта со се слика, па се налутив и активирав профил што ми беше од пред 5 години.
Потоа ми стигна меил дека може, само документи каде се гледа името, презиме и датум на раѓање. Не сум само јас со тоа име и презиме. Не бараат матичен број, адреса, телефонски број, број од кредитна....

http://www.theguardian.com/technology/2015/nov/02/facebook-real-name-policy-protest?CMP=share_btn_fb[DOUBLEPOST=1446477583][/DOUBLEPOST]

Не блокираат, јас имам направено така.
Мислам блокирање, да не може да додаваш пријатели. Порано блокираа, ако во еден ден додадеш одреден број. После чекаш цел месец.

Мислам блокирање, да не може да додаваш пријатели. Порано блокираа, ако во еден ден додадеш одреден број. После чекаш цел месец.

A значи тоа е причината за : „Mnogo si ubava add me pls ja imam zabrana za adnuvanje ;) "?
:D

sto znaci toa ?
Facebook Login
Cookies Required
Cookies are not enabled on your browser. Please enable cookies in your browser preferences to continue.

По која цена би можело да се продаде страна со 40 000+ лајкови. Некој што продавал, купувал да каже одприлика за која цена може да се продаде? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom