Најдосаден DotA херој

Варлок, шо треба да пази 4цата негови другарчиња да бидат безбедни, обезбедени со лечење, вардс и шо ти уше не :)

Пример, одаш со кунка на страна, и едноставно си стоиш и си ги гледаш криповите, понекојпат пробуваш да направаш денај, ама кунката сам си прави оти има 130 демиџ, го удараш противничкиот херој кога оди да удри крип и тоа.

НО, подоцна доаѓа досадниот дел!

Од 20 минута натаму, ако играш turtle стратегија, сите си фармаат, ти си стоиш позади нив случајно некој ако дојде да ги ганка да пуштиш инферно, баундс и слоу. Може слободно да го пуштиш на follow херојот и да одиш да јадеш : )))

Пушер вика.. еднач играјах варлок 5 пати по ред, заспав на последната : )))

Najdosaden heroj spored mene e rikito... Ne vikam deka ne moze da owna, moze i toa kako !!! Ama nekoi noobci sto cekaat site da odberat heroi pa oni posledni riki(c)maru da si go zemat mn me kurcat !!! :nenene: A i ne treba da bides nekoj dotas so sedi 24/7 da igras heroj sto e celo vreme nevidliv (osven koga mava) i da farmas dodeka ne isfarmas diffusial/malestrom/radience (ili koj kako go igra).... Inace vaka nema dosadni heroi ako znaes da gi igras :D
^e ajde de ^

Мене прилично досадни ми се тракс, дрво и трол, ама ни приближно колку што ми е дарк сирот. Едноставно не го можам тој херој.

Chen,zavisi ne e do herojot do partijata e zavisi kako se odviva.

Мене најдосаден ми е Зевсот.Прва,втора,прва втора,улти,(arcane ring).......да ти се смачи од прицкање :toe:.

Crystal...не можам да ја опишам агонијата кога го играм херојов.

Глупа е темава, се е релативно али ако морам да издвојам еден тоа е Висаж.

Дрво, Гондар, Урса, Дарк сеер

гледам никој не сака да биде бејбиситер ,ама на некои може тоа им е интересно
иначе најдосаден ми е.....снајпрот и други херои со само 1 магија или само кликаш без да се потрудиш како луна(You press the I win button)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom