Најдосаден DotA херој

shto zboris be? drvoto e eden od najdobrite timski heroi lawl... kako osven krajna nishto nema... moze da te spasi so nevidlivost(do drva ako si so 2ra mislam bese)... nema potreba od wards timot da kupue on ima spell i armorot malce ti e so regen ?:pop:

shto zboris be? drvoto e eden od najdobrite timski heroi lawl... kako osven krajna nishto nema... moze da te spasi so nevidlivost(do drva ako si so 2ra mislam bese)... nema potreba od wards timot da kupue on ima spell i armorot malce ti e so regen ?:pop:
Добро му кажа... 4 во секунда се лечи со арморот,има невидливост,можност за гледање невидливи,и корен ( со рефреш орб им нема спас ) најдобар тимски херој :)

Најдосаден херој според мене е Гоблинот познат како минар:)Само мини поставува,нема ни демиџ ни ништо.!

Најдосаден херој според мене е Гоблинот познат како минар:)Само мини поставува,нема ни демиџ ни ништо.!

Ахахах :)

Абе да направиш Ultra-kill со мини, како може тоа да биде досадно?
Ако некој е досаден, би рекол дека е Тролл, влагаш и убиваш се.
Или влагаш и гинеш.

Друго нема.

Прилично монотоно.

За мене најдосаден херој мислам дека ми е Ахе..
Знам дека е ного јак, ама много ми е досаден овој херој ...
секоја дота што ке ја играм само Axe бират:nerv:

к де.. за кого како! :smir:

Дрвото е ѕверско бе.. имаш 70dmg oд старт. И ОК магии има, невидливоста помага, 12 армор и крајната.
Ѕверски е. Обожавам да го играм.

Mene licno najdosaden i najglup heroj na dota mi e gondar. Ednostavno mrazam da igram gondar i mrazam koga e od kaj mene poso samo WW i kradisi ubistva so Toss. Edinstveno nesto korisno mu e track.

Dwarven Sniper
Дали оти почнав со овој херој да играм и беше првиот онака што го научив,ама ептен досаден ми е.
Магиите му се монотони ептен.
И траксот е досадна за играње, само прва и втора и се активни,ама многу е јака :pipi:

Dwarven Sniper
Дали оти почнав со овој херој да играм и беше првиот онака што го научив,ама ептен досаден ми е.
Магиите му се монотони ептен.
И траксот е досадна за играње, само прва и втора и се активни,ама многу е јака :pipi:
^ Прв пат глеам девојка да игра дота:-D

Chen не можам да го поднесам....ем спор, ем треба со неутралци цело време да се драпаш за да го набилдаш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom