Најголема модна утка

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
62
Што мислите, кое парче облека досега е најголема утка?
Дефинитивно има многу парчиња облека, кои личат на се, само не на облека.
Кои парчиња облека ве нервираат и никогаш не би ги облекле?

Naj kic raboti spored mene vo gradov bez konkurencija ima vo KARA pa tolku losa kolekcija nemam videno...pa toa bluzine ala shutka,suknji za nigde,se e bezveze...

Beli cizmi so crna plasticna shtikla,selski topuci,pantoloni so struk do pod mishka,"traktorki"i "kashkavali"-cevli,haha i tigresti dezeni...bljaaaaaaaaaaaak!

ne bi oblekla bluza od koja pola ci*ki mi se nadvor, ne bi oblekla mnogu visoki topuci, i ne bi oblekla mrezesta bluza so mini suknja i nekoi cizmi vo tigrest dezen , ne bi se oblekla kako nekoja ku*va.

Чизми или кондури со топуци, со штикла како ногалка на креденец и поткренати напред, груби!

Bela chizma, sintetichki alishta, tesna bluza vo kombinacija so mini suknja,tenka hulahopka i shtikla; golem del od chevlite shto ste gi stavile vo "tik za chevli" se apsolutno kich, modelite na mnogu aktuelnata kreatorka Seka Radoncic......ima ushte,ama me zdomrze;))lele, i trenerki!!!! Seedno kakvi, seedno koga...sekogash se selski!!!Osobeno mi e smeshno koga kje vidam vo sabota ili nedela dechko i devojka, vo trenerchinja, se drzhat za raka i shetaat niz park. Uf.....

сите работи што се кич се најголема модна утка.уствари па и тие што ги носат се утки...
во кич ги вклучувам и:
FortunE напиша:
Чизми или кондури со топуци, со штикла како ногалка на креденец и поткренати напред, груби!

`AnGe|4E` напиша:
Beli cizmi so crna plasticna shtikla,selski topuci,pantoloni so struk do pod mishka,"traktorki"i "kashkavali"-cevli,haha i tigresti dezeni...bljaaaaaaaaaaaak!
Јас и ти дефинитивно се согласуваме коа се работи за стиловите:)Уште сега гледам сличен аватар имаме со мојот омилен креатор Louis Vuitton!
Инаку на темава-

pink.jpg

002_9042%7EBritney-Spears-Posters.jpg

Не е бело за секого-

aci_glo_0471927.jpg

aci_glo_0543562.jpg

helloooo?

classi18.jpg

worst-dressed%28animation%29.gif

najgore6-10.jpg

Значи запамтете!Не е се до парите и до стилот е...(ова за одредени личности тука:) )

Dani^^^ напиша:
Значи запамтете!Не е се до парите и до стилот е...(ова за одредени личности тука:) )

секоја чест за изјавава апсолутно е така

ХА! Дани кај ги погоди сликиве ме одзема!!! И изјавата исто, само џабе ... таквите не ги сваќаат тие изјави:icon_lol:
Леле си најдов работа сега ... одам да барам што за мене е најголема утка да се облече.

п.с. Тањушка со повеќе од половина од твојот пост не се сложувам ... најмногу со тренерките ... како бре така зборуваш? Па сите тренерки ... пффф ... мислам дека си во одредената група на која и е упатен постот на Дани ... јас тоа мислам, да не се разбереме погрешно, но како и да е твој вкус си е и нека си остане таков:kajg:

Hmmmm, Divine, zhalam, ama ne mozham da se soglasam so tebe deka izjavata na Dani mi bila i mene nameneta. Barem jas ne se pronaogjam tuka:) Bidejkji apsolutno ne mislam deka parite se vazhni, tuku naprotiv...Stilot e se!!!! Vo sekoj pogled. Stil vo odnesuvanje, vo zboruvanje, vo oblekuvanje....I tuka sme da iznesuvame nashi mislenja, ne da osuduvame. Ako mene mi se dopagja Gibonni, a tebe Vlado Georgiev (primerov bez vrska go dadov, samo kako ilustracija za ona shto sakam da ti go kazham) ne mozham da te natepam i da ti recham kako ne ti e sram!!! Toa e vkus...

I da...Pogledni vo Tea Moderna vo rubrikata: "Trend niz nashite prodavnici" i kazhi mi...ako toa za tebe ne e kich, ja prekinuvame diskusijata:))

Aha...sega vidov...za belata chizmichka stanuvalo zbor....hehehehehhe...ok, sepak stojam na prethodno napishanoto;)

Tanjushka напиша:
Bela chizma, sintetichki alishta, tesna bluza vo kombinacija so mini suknja,tenka hulahopka i shtikla; golem del od chevlite shto ste gi stavile vo "tik za chevli" se apsolutno kich, modelite na mnogu aktuelnata kreatorka Seka Radoncic......ima ushte,ama me zdomrze;))lele, i trenerki!!!! Seedno kakvi, seedno koga...sekogash se selski!!!Osobeno mi e smeshno koga kje vidam vo sabota ili nedela dechko i devojka, vo trenerchinja, se drzhat za raka i shetaat niz park. Uf.....

Ne znam zasto ama morav da ti repliciram
:icon_lol:.Tesna bluza vo kombinacija so mini suknja bas ubavo stoi( valjda nema da obleces siroka bluza so mini suknja:lud: ). Tenka hulohopka se nosi na stikla( sigurno nema da odam bosa na ovaa ladno,ili da oblecam volneni hulohopki, no sto znam ne spomna dali se raboti za sandali, salonki, konduri ili cizmi, inaku hulohopki ne se nosat na sandali i salonki:icon_lol:).Cevlite sto se staveni vo " tik za cevli" apsulutno zasluzuvaat da bidat staveni tamu.:kez:.
Trenerki si nosam doma, a i koga odam vo park ili na vodno ili na nekoe slicno mesto. Sigurno nema da se oblecam mini suknja i sandali na stikli i da setam vo park ili koga trcam na kej :lud: :icon_lol:

Kje iskomentiram samo za trenerkite, ostanatoto kje go preskoknam oti ne se razbirame i razlichni sme ednostavno. Jas sum umetnik i underground, vie ste mainstream i tuka nema nishto losho. Trenerki priznavam samo ako se sportuva. Ako dzogirash ili sho znam, ako igrash fudbal, a za proshetki nikako!!!!! Odi kaj bilo vo svetot, kje vidish deka samo ruskite mafijashi i novobogatashi nosat trenerki za proshetka...so golem zlaten lanec iskombinirani, se razbira.

Prvo i osnovno nie ne sme ZAPAD,tuku sme vo ВЕЛИКАТА (едитед бај Гарфилд, мочло обрни внимание како се изразуваш за мојата татковина, јасно) drzava narecena MAKEDONIJA! Vtoro teoretska smisla nema vakviot nacin na razmisluvanje zaradi toa sto trenerkite spagjaat vo sportska oprema,i ne e sekoj ni psihicki ni fizicki vo sostojba da nosi casual obleka celo vreme,pa pogotovo koga doma ke se vrati umoren ili koga saka niz park da si proseta za da se relaxira ili sl. Treto, tvojot umetnicki underground stil ne te pravi nisto poveke od nas,ne gledaj taka na stilovite.
Cetvrto, stilot e nacin na oblekuvanje ne e covecki karakter! Ne se stilovite ona sto gi pravi lugjeto BAS razlicni.
Temava e za prikaz na raboti koi stvarno se prava utka vo modata i koi se losi za nosenje t.e koi iskazuvaat nevkus,a ne za edni mocani trenerki!

Dani^^^ напиша:
Јас и ти дефинитивно се согласуваме коа се работи за стиловите:)Уште сега гледам сличен аватар имаме со мојот омилен креатор Louis Vuitton!

Yes yes,zabelezav :):wink: hehe

Sto se zakaravte be luge....Sekoj si ima pravo da si go kaze svoeto mislenje.Mene totalen kic mi se extra kratki suklnji,pregolemi dekoltea,mnogu brojki i detalji na oblekata,...i sl. raboti.Mislam deka sekoj moze da vooci sto e kic,samo ne mi jasno kako moze nekoj taka da se oblece ?????

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom