Што бев во предходниот живот?

• Креатор на темата Креатор на темата Setsuko
  • Време на започнување Време на започнување
Сајтовите на кој со само едно притискање на копче ви се открива идентитетот во минатиот живот се ништо повеќе од обична лага. Некој немал што да прави, се разбирал во HTML-програмирање и ОП си рекол ај ќе направам нешто интересно што ќе го привлече вниманието на многу луѓе. Чиста глупост! Уште еден начин како да ви украдат од скапоценото време (кое верувам, и вие, како и јас, малку го имате).

Stalingrad напиша:
Сајтовите на кој со само едно притискање на копче ви се открива идентитетот во минатиот живот се ништо повеќе од обична лага. Некој немал што да прави, се разбирал во HTML-програмирање и ОП си рекол ај ќе направам нешто интересно што ќе го привлече вниманието на многу луѓе. Чиста глупост! Уште еден начин како да ви украдат од скапоценото време (кое верувам, и вие, како и јас, малку го имате).

Демек ние му верваме на сајтојте. Зен мајтап ги читаме, од шо нема шо да се прај. Шо се уплаши ти толку? Да не сме во заблуда, да не избавиш. Па ти сигурно во претходниот живот си бил Месија :icon_lol: (пази ова не беше само со еден клик, ова претпоставка е заснована на ен куп постој :star: ).

Што мислите дека сте биле во претходниот живот?

Sto mislite deka ste bile pred da se rodite vo ova vreme? Kade ste ziveele i kako ste izgledale? Upotrebete go vnatresnoto cuvstvo... I nemojte da mi kazete deka ne veruvate vo prethoden zivot, temata e za tie sto veruvaat!!!

Jas mislam deka sum bila nekoj/a lud/a hippie od San Francisco vo 60tite i 70tite... Sum svirel/a gitara po cel den, sum bil/a na Woodstock '69, sum propagiral/a world peace, sum nemal/a skrsen denar (dollar de) i sum patuvala so sareno kombe so svoite hippie prijatelcinja...
Ne sum hipik uopste, ama ne znam zosto imam nekoja vakva slika...

сум била кралица на губрињата:D или па некој лудак:D

Ne sum spoznal za toa, no znam sto sakam vo idniot.
Da bidam glupav - da ne mi e gajle za nisto i da ne se nerviram. :)))

па еден ден немав што да правам и читав и испробував тестови на www.astrology.com и ми излезе дека во претходниот живот сум била планинар, сум живеела во осамено шумско селце, со животните околу мене, природата, убавини. Тогаш кога го прочитав тоа си помислив тие се луди, ама како што минува времето и јас се менувам па почнувам се повеќе да сум приврзана со природата па сеа што знам............:toe:

Семафор. Или искривено огледало.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom