ВУНА кај Јанко!!!

Статус
Затворена за нови мислења.
Ја како што слушнаф у емисија се јавила ТАА или She како што ја знаат некои у оригинал. Невермајнд.
Ах колку ми е криво што не глеаф, беф на работа, а и онака мислеф дека на 2ри ке биде Анастас. Иначе мило ми е коа некој ке му каже на Јанко ПЕР. ТОП.
Ај нема да те гњавам да ми раскажуваш коа ке се видиме у жифо.

Ne e fer vaka vikate na vtori jas cekam na vtori toa na prvi da ti bilo.Ima repriza toa cudo ????????????

Tonchie напиша:
Иначе мило ми е коа некој ке му каже на Јанко ПЕР.

Му кажав, али пред емисија ;)

Фала на тија шо ме фалија, фала и на тие шо ме кудија.

Големо искуство, али и голем терет. Се клизнав 2-3 пати, мож ќе го јадам (професионално) али нишо не беше испад.

Кајгана не ја спомнав, али не спомнав ни катаљон други работи. Шо да прам, така се погоди, Јанко кормилареше, ја веслав.

Следствено, не љубам баш да веслам ;)

Ацева, фала. Не е до дрогата, домашно васпитање ;))))

Офчарче да не ќе се пушта у продажба некое ДВД издание од емисијата? На пример со Неделно Време и доплата од 100 денари да се купи ДВД-то.

od mnogu poodamna imam citano tvoi postovi na forumov, sto i me natera da go proceslam pred nekoe vreme i tvojot blog. ja ocekuvav emisijata na 2 mart, kako sto napomnavte. voopsto ne se zadrzav na denot sreda deka e spomnat, ama slucajno vrtejki vcera po kanalite vidov deka e napravena greska. gledav, no ne sve bidejki prilicno podocna se vkluciv.
se na se pozitivna ocenka od mene, i ponatamu da ti se mnozat kolumnite i blogovite so iskreni zelbi za sto pogolem uspeh.

абе дан снимаше некој? ние овде ја немаме та програма и си останавме со прстот в уста :(

МаРиНа`Ох напиша:
абе дан снимаше некој? ние овде ја немаме та програма и си останавме со прстот в уста :(
Што си правела ти Маринчиќ? :ija:

vardarce напиша:
Сеуште си го цица палецот :)).

:kez: е грешка си... ПОКАЗАЛЕЦОВ ГО ЦИЦАМ! наааа...!! :pishtoldz :kajg:

МаРиНа`Ох напиша:
:kez: е грешка си... ПОКАЗАЛЕЦОВ ГО ЦИЦАМ! наааа...!! :pishtoldz :kajg:
Ај ај ти си како воа :).

991006.jpg

eх ако не забегавте вие на крај, не знам што ќе беше...
а офчаров нешто посебно тивок и срамежлив...не мислев дека е таков... ама оној јанко па уста не затвори...
офчаре ју ар д бест!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom