ВУНА кај Јанко!!!

Статус
Затворена за нови мислења.
:je: супер Офчар.... мило ми е што си задоволен.... тоа е најважно.... да ти се множат колумните... интервијуата... емисиите.... жеснките.... абе све :se_ molam

ПС: Дали испрати поздрав до Кајгана во текот на емисијата?

ППС: Извини јас не го фајкам тој канал иначе дефинитивно ке те гледав :icon_lol:

Офчаре, утре на телефон сето интервју со прилики и неприлики ќе ми го изрецитираш.

Абе пеер оти не ме поздрави?

П.С. Изгледа ваа шампитава погоре ќе му ги прави шлаг на Шлаг.

Не ја поздрави Кајгана, ич! А збореа и за форуми.
Шејм он ју Офчар, шејм он ју. :(

Иначе, за тоа „пер” - цело време очекував да го кажеш! :-)

Офчар го стаил Јанкота у мало шише - шо и не е некој проблем, пошто е интелектуално 100 над него. Еве, ќе го стаам Јанкота (и мометот на радост шо ја открил Википедија со W) настрана.
Не знам Офчар шо дрога имал пијано превасходно, ама беше среден, смирен, артикулиран - кукла. Како шо треба.
Браос!

Aceva напиша:
Офчар го стаил Јанкота у мало шише - шо и не е некој проблем, пошто е интелектуално 100 над него. Еве, ќе го стаам Јанкота (и мометот на радост шо ја открил Википедија со W) настрана.
Не знам Офчар шо дрога имашл пијано превасходно, ама беше среден, смирен, артикулиран - кукла. Како шо треба.
Браос!

Се испосра оти беше пред камера, не е до дрогата.

Aceva напиша:
Е баш не се испосра.
Од кај знаеме ние тоа :)). Муабетов ми беше кај смееше пеер да каже или да се пичосува пред камера коа го гледаа мама, тато, бато, дада, баба, дедо и сите роднини од Крушево.

vardarce напиша:
Од кај знаеме ние тоа :)). Муабетов ми беше кај смееше пеер да каже или да се пичосува пред камера коа го гледаа мама, тато, бато, дада, баба, дедо и сите роднини од Крушево.
.... и еден куп сеирџии од оваа страна.:icon_lol: :icon_lol:

Garfield напиша:
Ne on kriv, Vlah e!
А мислиш дека не си кажа? Со двеста гордост.
Јанко се излупа некоја глупост во врска со презимето - дека ѓоа сам си го измислил.

И? Не си го измислиле влаите? Си го! И шо, тоа не го рпави Јанкота позаникаде или поумен, а наш таско поглуп. Само реков дека е Вла, дека не е крив, особено што како Вла не земал апој, скапи се.

Ај сеа, да не го вртиме рефлекторот од нашава звезда (која свети сама за себе, додуша) кон Јанкота. Ок е чоечето. Толку. Не може поише.

Офчар, а бе дали свети како лампа јали како лампион, свети некако, браос, ама Јанко темн.
Нејсе, Офчарон уште кај Бејби да го викнат сеа фали, хехехехехе!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom