Kate Moss

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Неверојатна е!

Без разлика што има да се рече за неа, и се восхитувам на силата...иако понекогаш и она знае да потклекне, мојата омилена:
2370da2.jpg

Абе не дека е лоша, убава е поинаква е од останатите, ама мене ми има поубави. Тајра е поубава!

Кејт си е икона и покрај тоа со анорексијата и дрогата...

Што знам.
Не ми е баш НајНај.
Знае да се среди и да изгледа пристојно,убаво,ама сепак...Премногу е слаба..
Не знам,не ми е баш нешто посебно.

Не,не знам.
Скептична сум за неа отсекогаш како фигура и како личност.

А инаку, направи одлична работа за Топ Шоп.

Не е лоша,ама според мене има многу поубави манекенки од неа.На пр. Хајди Клум и Жизел ми се сто пати поубај од неа.Плус премногу е слаба,ама премногу сите коски и се бројат.Мислам разбирам манекенка ама шо е многу многу е.

Не е лоша, ама па никогаш не ми била омилена или посебно интересна. Плус имаше големи испади со дрога, алкохол, анорексија. Се на се лошо влијание...

Моето скудно познавање на модниот свет ми налага да поставам едно глупо прашање: Од толку слаби, плави, помалку или повеќе зависни од дрога, релативно убави манакенки зошто баш Кејт Мос?:)

Па не ја почитувам нешто посебно а и не ми е некоја лепотица, просечна убавина и плус е многу слаба, а и нема манекенска висина, и најбитно наркоман број 1 во модниот свет! и не гледам причина да и се восхитувам на неа покрај толку други одлични топ модели.

Кејт Мос никогаш не ми била убава. Се случува да се среди, па oд време на време да изгледа колку - толку пристојателно... :pipi: И тоа е се`.

licno mene mi e ubava i smetam deka e edna od najubavite manikenki vo istorijata na modata zaedno so Heidi Clum, Eva Herzigova, Mila Jovovich...
pp36588ux3.jpg

kate-moss-in-december-2007-vogue-magazine-1.jpg

mossautumntopshop.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom