Kate Moss

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
62
Kate Moss е дефинитивно најдобар топ модел во светот!
Едноставно каде и да се појави, зрачи со убавина и остава без здив.
Се околу неа, можете да пишувате на темава, и секако можете да прикачувате нејзини слики!

Kate_Moss_b.jpg

kate_moss008.jpg

beymen_20020111_Kate_Moss.jpg

kmoss004.jpg

Полицијата ја чека Кејт Мос

Полицијата ги испитува изјавите според кои двајца од набавувачите на пејачот Пит Доерти и набавиле кокаин на супермоделот Кејт Мос, а потоа ја снимиле како „шмрка“.

Дилерите се осомничени дека и направиле стапица на Мос и со тоа и ја загрозиле кариерата.

Студиото во кое се земало дрога се идентификува како студио „Метрополис“ во Чисвик. Во ова големо студио снимаат и имиња како Мадона, Елтон Џон и U2.

Полицајците ќе земат изјави од Мос кога таа ќе се врати во Британија. Во моментов таа е на рехабилитација, веројатно во клиниката Медокс, во Аризона.

Се претпоставува дека снимката е продадена за сума од 6 цифри.

Кејт Мос гола, но со ѓердан

Kate_Moss_chanel.jpg
Кејт Мос ја подигнува температурата со појавата за новата рекламна кампања за „Шанел“. Прекрасната 31-годишна манекенка носи само ѓердан од бисери и шапка на главата, француската модна куќа не бара ништо повеќе.

Пред извесно време постоеше шанса местото на Кејт да биде пополнето со Скарлет Јохансон, но шефовите во „Шанел“ се согласија дека Мос е најдобриот избор за презентирање на нивниот парфем „Coco Mademoiselle“.

Новите фотографии од Кејт Мос беа објавени веднаш по нејзиниот роденден. Роденденот беше организиран како гламурозна рок забава каде присутните носеа светкави перики и костими од седумдесетите години од минатиот век. Вечерта славеничката успеа и да се заљуби во Пит Доерти, пејачот на „Babyshambles“.

Пејачот кој зборуваше за борбата против наркотиците на „ITV“ изјави дека се заљубил во моделот. „Мислам дека ќе трае,“- вели тој. „Таа е добра за мене затоа што има добра душа и мислам дека можам да и верувам. И верувам кога ќе ми каже дека ме сака и знам дека го мислам тоа, кога ќе и кажам дека ја сакам“.

Но, пријателката на „кралицата на пистите“, Сади Фрост вели дека поранешниот дечко на Кејт Мос повеќе и одговара, отколку овој. „Пит не е тип на човек што сакате да ви биде најдобар пријател“- објаснува таа за „Дејли Мирор“. Пријателката сака да каже дека Кејт Мос и онака има репутација на девојка која многу се „забавувала“ во минатото, така што не и треба некој толку многу див како што е Пит, туку некој како Џеферсон за да ја смири.

Многу ми е убава Кејт мос. Има нешто посебно.
kate-moss_og_david__194722g.jpg

Кејт се премисли

kejt_mos9.jpg
Кејт Мос по се’ изгледа се премисли во врска со напуштањето на Лондон за Лос Анџелес.

Супер моделот ја запишала својата ќерка Лила (3) во американско забавиште и изнајми куќа во Малибу.

Но, таа одлучи да остане во Англија, известува „Мирор”.

Весникот го цитира својот извор кој изјавува: „Таа одеднаш сфати колку многу ужива што се врати, и колку многу и недостасувал тукашниот живот”.

Истиот извор тврди дека манекенката ја отпишала својата ќерка од американската воспитно образовна институција и планира да остане во Лондон засекогаш.

Леле, Кејт не е заебанција. Енглеска роба.
Мож да и се фатат за коката.
Да им ебам љубоморните :)

Не ми се свиѓа. Повеќе ме привлекуваат бразилките. Поточно Адриана Лима, Жизел Бундхен и Алесандра Амброзио. А и Луисана Лопилато не е лоша. Напротив вистинска БОМБА!!!

lele top e luggggggeeeeeeeeeeeeeeeeee...daj mestete mi ja .. ha ha ha

Не би рекла дека е убава, во класична смисла на зборот.
Има ептен интересна, специфична, впечатлива фаца што одма се памти, а тоа ја прави совршена за манекенка. Иначе не е ни многу висока - 168 цм, ама е компактна :icon_lol:
Кејт е поим за ФРАЕРКА и СТИЛ. И затоа е сеуште на врвот.

Терминот топ модел е продукт на милионско изманипулирана раја.
Уште толку убави жени колку што има топ модели, слични на нив а можеби и поубави, шетаат по светов, а никој не ги знае.
Убавината нема никаква врска со афирмираноста и познатоста. :)
Карл Лагерфелд е грд ко стар љиљак, ама ај. Такоџе и Џанфранко Фере и Донатела Врескаче и ред други азиланти. Ако правиме муабет за мода.
Е сеа, само Џорџо Армани се држи.

Она што сакам да кажам е дека живееме во свет во кој шо не се ценат навистина вистинските вредности туку оние кои што се најприфатени, барем во голем број од случаите.

Фала, пријатно :)

sto i trebase od ovakvo ubavko devojce
1131214797_0.jpg
da stane ovakva
02-article_h.jpg
kate-moss-lg.jpg
a mislam i deka e anoreksicna
images456187_kate_moss.jpg

Pa ne mi e tolku ubava kolku sto znae da bide dobro oblecena vo dadeni situacii :) Ne sum mnogu po nea,ali ne mi smeta.Inaku se razocarav koga procitav za drogata i za toj nejziniot debil od decko!:violent1: :sakas_ust

Убава е али што и требаше да се дрогира ?!И знае многу убаво да се облече :)
Еве некои сликички
katemossqn3.jpg

katemossbarcelona762410rz9.jpg

katemosshatvj7.jpg

katemoss01ee3.jpg

katemoss11dw4.jpg

katemoss13vto2.jpg

30021ph9.jpg

katemosspopss03mertalasmarcuspigam9cv2.jpg

ubava e kate moss nema sto...ama mene mi se poveke mi se svigaat andriana lima i miss universum-od puerto riko(neznam kako se vikase devojkata)ama top se i dvete definitivno

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom