ZoraNaSlobodata
Чоечко суштество
- Член од
- 5 ноември 2008
- Мислења
- 2.736
- Поени од реакции
- 111
Во право е авторот,нема шо,дури и премногу благо се изразва за то прашање.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова важи и за жените , да се живее со некој, да се биде во врска со некој е своевидна дисекција на својата сопствена душа.Секој маж мора да ја мине таа „школа“, а тоа секако не значи дека тој само треба да спие со жена, да има секс со неа еднаш или два пати... тоа значи да живее со жена, со месеци или години. Не ги обвинувам оние мажи кои тоа не го прават - бидејќи тоа значи дека треба да ја изложите својата душа на пазар.
Насловот беше во контекст на вовед од извадокот... Мислам се подразбира дека ништо не се мора:smir:. Ама оваа појава е значително поизразена кај посилниот пол. Некои велат дека машкото треба да ја одживее младоста добро за да не скренува во старостаМене ме интересира oд каде произлегува сето тоа ? Кој игра најголем фактор кога се работи за почесто менување на партнерките ? Во прашање е задоволување на его или ?
Слично размислување, не се зависи од премногу партнери пред брак, но зависи многу од погоре болдираното.Не би прифатила ама буквално ништо од она што ми го предлага Буковски. Едно е да си го опишуваш животот и твоите две најголеми амбиции - алкохол и жени, а друго е да влијаеш кај маса што те чита. Според мене, категоријата ,,поголем број мажи-поголема спремност за брак" не важи. Тоа зависи од човекот и неговиот темперамент, силината на љубовта и така натаму. Сум била во врски од кои ништо не сум научила, биле комплетно непродуктивни и не се развила љубов. Тоа е квантитет, не мора да содржи квалитет во себе.
Pozadi sekoj uspesen maz stoi uspesna zena.