FIFA 2010 пријателски натпревари

• Креатор на темата Креатор на темата N1GHTMARE
  • Време на започнување Време на започнување
епа ко ќе се логираш на хамачи одиш во network па join an existing network и пишиш ID и password.

1 Prasanje: Ok a koja verzija od Hamachi treba da ja downloadiram ili nema vrska!?
2 Prasanje: I odkako ke odis vo network i join existing network kako treba da zapocnam da igram protiv nekoj drug ili toj da zapocni da igra protiv mene???

1 Prasanje: Ok a koja verzija od Hamachi treba da ja downloadiram ili nema vrska!?
2 Prasanje: I odkako ke odis vo network i join existing network kako treba da zapocnam da igram protiv nekoj drug ili toj da zapocni da igra protiv mene???

1. Јас ја имам верзијата 2.0.1.66. Спушти ја таа.
2. Од ко ќе влезиш во некоја мрежа, некој ќе ти објасни таму за да не постирам овде. :)

ко ке пробам да се логирам пише This network appears to be full
што значи тоа?

ко ке пробам да се логирам пише This network appears to be full
што значи тоа?

Тоа го пиши кога ќе ја внесиш мрежата и ако е полна т.е. има поголем број играчи, го пиши тоа.
Пробај влези во некоја друга мрежа.

Тоа го пиши кога ќе ја внесиш мрежата и ако е полна т.е. има поголем број играчи, го пиши тоа.
Пробај влези во некоја друга мрежа.
во која друга мрежа?
кажи ID и password

ги пробав сите мрежи што се на форумов и сите се полни. дајте кажете некоја да се пробаме. играам фифа од 98 година и до сега немам пропуштено ниедна серија од оваа игра

Сака некој да изиграме 2-3 пријателски?
Се стаив у ^ мрежа..МАКЕДОНИЈА А СУПЕРЛИГА 3...

Хмм...на хамачи ми рекоа некој пач треба да имам за фифата?
Дај нека објасни што-како за почетниците на хамачи...ако не му е тешко.

--- надополнето ---

Ок е сеа,се снајдов,не требало никаков пач.
Ако некој сака да играме,нека пише на профил.

Ајде кој сака некоја пријателска, вака после фудбалот и шетањето малку фифа да прицниме...тој шо сака нека иди на хамачи ;) ;) ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom