поооооооооооо Али Ахмети ќе го номинираме догодина![]()
![]()
![]()
Он ако не му го земе на Нобељ у мир, има да му го пука!:violent1:
Ова за у чек дис аут тргна ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
![]()
![]()
![]()
Koj e sleden po onoj od Kosovo od pred 2 god, i po Obama ovaa godina...Bernard Kushner ili Sarkozi??![]()
hahahahahahahahhahhahahahaaaaa....kazete mi deka e 1 april :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Obama gi zgolemi trupite vo Avgansitan...dade nad 1000 miljardi dolari na bankarite ..
kakov mirotvorec buahahahahaahhhahahaaa
se kontroliraat deckite ...SE
nema vrska ionaka ke umre,ke go ubijat sega naskoro!
јм!!!
Со ЕДЕН ЗБОР ПОЛИТИЧАРИ и НОБЕЛОВА ЗА МИР НИКАКО!!!!!
има луѓе кои животот го дале волонтирајќи..помагајќи,луѓе кај кои нема верски расни или какви и да се бариери...мој избор Јорданската кралица
Нема да ја добие верујте...гарант.
повеќе заслужува овој русинот министерот лавров многу добар аналитичар и познавач на состојбите...алал да му е а и веќе ја спомнав Јорданската кралица...
hahahahahahahahhahhahahahaaaaa....kazete mi deka e 1 april :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Obama gi zgolemi trupite vo Avgansitan...dade nad 1000 miljardi dolari na bankarite ..
kakov mirotvorec buahahahahaahhhahahaaa
se kontroliraat deckite ...SE
академци одлучуваат за таа награда а не ти конкретно па да поставуваш услови и параметри проучи ја real politic theory и работите ќе ти се разјаснат...остај мел гибсон:wink:
каде НЕБУЛОЗИ???