Македонско-Турска соработка на светско ниво во презентирање на културното наследство

• Креатор на темата Креатор на темата Bratot
  • Време на започнување Време на започнување
Да живеат братските Македонија и Турција i Albancite!!!

Ni Albancite ne pobarale da se smeni imeto.

Силбер,не кажувај ми мене за албанците,тие се нај големи душмани на Македонија,а турците барем не се,тоа е веќе докажано со сите факти.:toe:

Да живее Македонија и Турција

Edinstvenata zemja vo svetot koja moze da dokaze mnogu istoriski vistini i fakti za Makedonija i Makedonskiot narod e Turcija,voedno e i edna od nasite vistinski prijatelski zemji.Turcija koja 500 godini vladeela na ovie prostori ima mnogu argumenti i fakti so koi nie kako drzava ce gi pobieme site onie koi ne osporuvaat vo bilo kakov pogled.Turcite znaat deka nie sme posebna drzava i etnikum i zatoa bez licemerie i bez losi
nameri ne priznaa pomegju prvite koi ne priznaa kako drzava.

Силбер,не кажувај ми мене за албанците,тие се нај големи душмани на Македонија,а турците барем не се,тоа е веќе докажано со сите факти.:toe:

Да живее Македонија и Турција

Ejj i Albancite ni se golemi prijateli samo sto nekoi treti ni gi matat vodite inaku Albancite si se ok.Jas licno gi pocituvam i kako narod i kako drzava.

Има се поизразени тенденции дека,турскиот капитал полека но сигурно ке навлегува кај нас.Еве мислам МАТ ке го купуваат.

Ejj i Albancite ni se golemi prijateli samo sto nekoi treti ni gi matat vodite inaku Albancite si se ok.Jas licno gi pocituvam i kako narod i kako drzava.
ОК наречете ме србофил иако сум далеку од тоа, само порадо би ги избрал Србите за пријатели место Албанците. Ајде кажете колку провокации или инциденти има Македонија со Србите во последно време или еве од осамостојување на Македонија. Секако дека има и јас никогаш не им преќутувам за тоа зашто ми е повеќе криво кога доаѓаат такви работи од нив и зашто ги сметам за блиски со нас, ама тоа се релативно ретки инциденти. Додека со албанциве секој месец има нешто ново, те знаме ти запалиле те ти се закануваат со војна те некој полицаец утепале... и се така во недоглед. Ќе речете Србите први пријатели со јужниве се што е донекаде точно ама огромен дел не поддржуваат и нас како што никогаш нема Албанците.

ОК наречете ме србофил иако сум далеку од тоа, само порадо би ги избрал Србите за пријатели место Албанците. Ајде кажете колку провокации или инциденти има Македонија со Србите во последно време или еве од осамостојување на Македонија. Секако дека има и јас никогаш не им преќутувам за тоа зашто ми е повеќе криво кога доаѓаат такви работи од нив и зашто ги сметам за блиски со нас, ама тоа се релативно ретки инциденти. Додека со албанциве секој месец има нешто ново, те знаме ти запалиле те ти се закануваат со војна те некој полицаец утепале... и се така во недоглед. Ќе речете Србите први пријатели со јужниве се што е донекаде точно ама огромен дел не поддржуваат и нас како што никогаш нема Албанците.

Da imas pravo. Samo dodeka gi gledas od daleko Srbite se mirni.

Aj da se i niv 30% zhiteli vo Mk togas ke videse ti dali ke smese da kazuvas od niv deka si Makedonec.
Zamisli Srbite da su kolku Albancite vo Makedonija pa togas ke videse ti dali ke smese kako prvo da kazes deka ne si Slavomakedonec.

Lesno e vaka da zboris.

Тоа и очекував да пише албанец но сепак прашањето е до skywallker77.

Ako si Srbin, ke kazemo ok te navredil pa si mu odgovaral.
Ako ne si srbin, Albanci da sonuvash noceska. Vaka so bela kapa dodeka igra oro odozgo tupanot, i skoka oplaa. Pa ja vrti so shamijceto pa vodi koloto a ti na kraj oroto ne mozes da pratis, i znaes da igras kako nego :)
Pa koga se probudis, ti zaglavile nozete na carsav i duphe sav oznoeno:)

Da imas pravo. Samo dodeka gi gledas od daleko Srbite se mirni.

Aj da se i niv 30% zhiteli vo Mk togas ke videse ti dali ke smese da kazuvas od niv deka si Makedonec.
Zamisli Srbite da su kolku Albancite vo Makedonija pa togas ke videse ti dali ke smese kako prvo da kazes deka ne si Slavomakedonec.

Lesno e vaka da zboris.

Ako si Srbin, ke kazemo ok te navredil pa si mu odgovaral.
Ako ne si srbin, Albanci da sonuvash noceska. Vaka so bela kapa dodeka igra oro odozgo tupanot, i skoka oplaa. Pa ja vrti so shamijceto pa vodi koloto a ti na kraj oroto ne mozes da pratis, i znaes da igras kako nego :)
Pa koga se probudis, ti zaglavile nozete na carsav i duphe sav oznoeno:)

СРБИН СУМ:baeh:

Koe nasledstvo? Djamii? Ili vrakanje makedonija vo sredniot vek i poslednici od sto den denes nemozime da sredime.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom