Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
jas usici ziveam a bi sakala vcentar direk da ziveam hehe![]()
хехехех дааа и јас така ке напрам...абе да иам пари си купвам куќа во недопирливи и сите среќни весели :baeh:
Убава населба ама далеку... отцепена е од центарот, без кола да тргнеш пешки накај центар...јас симпо седам..иначе не сум од бт веке 4-та год ми е шо сум во бт...блиску е и центар и се...ама мн коли ми брчат на глата дека главната улица...иначе би купил куќа буковски ливади...мн ми е убо се наредено куќарината исти....
Имам стан тамуУ Битола сум на факултет и седам кај студентскиот, а инаку многу ми се свиѓа делот од Битола кај Веро горното, над Техничкото училиште, и пример некогаш ако ми понудиле кај да живеам во Битола таму би живеел во тој дел кај Веро, во зградите, а инаку незнам како се вика таа населба.![]()
Јас центарско дете сумСтара Болница (за новајлиите - Пелагонка 2 )
У Битола ли бре да сакам да живеам? R u fckin nutz?
Dzings напиша:Bi sakale da ziveeme vo nedopirlivi ili beverli hils ili kako li ushte ja vikate. od kaj studenskiot vtorata ulica nekade 6-7 kuka pogotovo domazet tamu.. bi sakale da!:majmun6: :majmun6: