Помош за интернет конекција

• Креатор на темата Креатор на темата HITCH
  • Време на започнување Време на започнување
H

HITCH

Гостин
Не знам како да избришам интернет конекција на Виста и повторно да креирам интернет конекција ај помош брзо ако може

Добро мислам дека имате тема наменета за помош со мрежи.
Со една реченица ако се отвора тема не знам што би станал форумов!

Добро мислам дека имате тема наменета за помош со мрежи.
Со една реченица ако се отвора тема не знам што би станал форумов!

штом сум ја отворила темава значи дека не сум се снашла односно дека не била темата наменета за мојот проблем. Со една реченица мн убаво кажав што ми треба!!!!!!

штом сум ја отворила темава значи дека не сум се снашла односно дека не била темата наменета за мојот проблем. Со една реченица мн убаво кажав што ми треба!!!!!!

Има општа тема за проблеми. Каков е тој твој проблем што не го собира ни во општи?

Инаку идеш Start - Network - Network and Sharing Center - Manage Network Connections - ја бришеш таа што не ти треба веќе.

После идеш Start - Network - Network and Sharing Center - Set up a connection or network - и си го тераш wizard-от.

И што добивам јас сега од сево ова?

Има општа тема за проблеми. Каков е тој твој проблем што не го собира ни во општи?

Инаку идеш Start - Network - Network and Sharing Center - Manage Network Connections - ја бришеш таа што не ти треба веќе.

После идеш Start - Network - Network and Sharing Center - Set up a connection or network - и си го тераш wizard-от.

И што добивам јас сега од сево ова?

тема за в ѓубре :baeh:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom