Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Земи си Herpatch фластерче, гелот врска нема.Пак ми дојде ненајавен, ау ме нервира ненормално.
Земав крема Viru Merz па ќе видиме како ќе се покаже.
иди на докторА лек за Херпес на телото?
Планирам утре да одам, само нешто пропратно да не знаетеиди на доктор![]()
имав и ја зимаваПланирам утре да одам, само нешто пропратно да не знаете![]()
Баш така.имав и ја зимаваза херпес зостер мислиш вајда,ќе ти дадат антибиотици и антивирусни апови,и бетадине за мачкање.Ако имаш б комплекс почни уште сеа со пиење пошто ќе ти треба пола година да ти се врати у нормала нивото
На почеток чеша и замара,после ќе ти се напраат ранички и почиња да пецка ко со струја да те маваат..Бонус останува и белег,али бар се појавува само еднаш у живот.
Најверојатно ќе ти дадат само ацикловир, тоа се антивирусни лекови, не антибиотици. Терапијата трае во зависност од твојата реакција, обично околу 5-7 дена требаат. Гледај што повеќе да спиеш бидејќи кога ти спиеш и вирусот не е активен и лекот може подобро да делува. Буквално со секое спиење ќе ти се подобрува состојбата. Ако не сакаш да ти останат лузнички земи си некоја посебно хранлива крема. Јас користев една крема од Dr. Hauschka, не ми текнува како се викаше но побарај ја најхранливата што ја имаат, а користев и Cicalfate од Avene, скапа е но немам ни трага, а пола лице ми беше зафатено од зостерот. И за да не ти останат лузни најбитно е да не се чешаш и да не се допираш по местата кај што ќе ти се појават раничките за да не си навееш плус некоја инфекција.Баш така.
Колку време ќе треба со тоа антибиотиците за да ми загинат? И после лесно воочливи ќе бидат белезите или?
Па лимонот и лукот сушат мозолчиња и такви работа, па би требало и херпесотJas imam razbrano deka ako setis deka ti ispaga Herpes da go protries mestoto so pola glavice luk i ke izgorel demek dali e vistina neznam stv![]()
Па лимонот и лукот сушат мозолчиња и такви работа, па би требало и херпесот![]()
За лукот имаж слушнато, аda da go susat navodno![]()
За лукот имаж слушнато, а
за лимонот имам пробано и можам да кажам дека 100% лимонот ги суши![]()
Земи си Herpatch фластерче, гелот врска нема.