Најубави мажи (со слики)

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Divider напиша:
Јас, кој друг! Во Холандија.

Извини за пропустов, јас мислев некој дечко од Бурда :wink: Ни на крај памет дека такво прекрасно створење може да шета по наша земја. Од што вода пиеш? :D

Од чешма мацо, чешмовача скопска, ама ретко, пошто вода не чини ни во кондури, камоли во организам. Нјачеста вода е онаа со К, како и јачменовата (пиво)!

И не е Бурда, надминато е тоа веќе, си остарела, денешно време се вели: од Теа Модерна, хехехехе!!

Мене ме најде, срамота бе Супер, срамота.

8) :wink: :twisted: :wink: 8)

Divider напиша:
Од чешма мацо, чешмовача скопска, ама ретко, пошто вода не чини ни во кондури, камоли во организам. Нјачеста вода е онаа со К, како и јачменовата (пиво)!

Вода чини само кога е у колено :wink: Од јачменот ќе да си вака строен :wink: Рака на срце, лиги ми потекоа кога ја видов сликата. Се гледа рука навежбана :D

Divider, ako stavame nasi sliki ... ke ve tepam ... zatoa vrati se na poslavni licnosti :lol: :wink:

divine напиша:
Divider, ako stavame nasi sliki ... ke ve tepam ... zatoa vrati se na poslavni licnosti :lol: :wink:
Tи ма нормална ли си што збориш! Имаш слика од будуќиот председник на Македнија. Еден ден оваа слика пара ќе вреди. Него ти трк и на десен клик направи едно Save as...

SuperGirl напиша:
divine напиша:
Tи ма нормална ли си што збориш! Имаш слика од будуќиот председник на Македнија. Еден ден оваа слика пара ќе вреди. Него ти трк и на десен клик направи едно Save as...

Ma ne mozam da se zamaram za otom potom, sega ako prajkame nasi sliki ... gotovo :lol: :lol: :wink:

Де де, се заљуби, па сега нејќеш да ме гледаш дека сум Скопјанец, нели?

Ajde ajde ne se vadi, kazi si dali imas g'z ili ne :lol: :lol: :P

Da stavame sekoj svoja slika i da ve tepam :lol: :lol: :P

Имам, нели веќе ставив, еве ти уште една, од Кавкаските планиње на границата со Чеченија и Грузија:

DSC00005.jpg

Не е баш некоја претхонана, лоша резолуција.

Еве една малу боља, се надевам:

223e9f67.jpg

Имам ли гз сега, а?
И нали сум перфектен.

G'z imas ama perfekten ne si ... inace zaboraviv deka od net mora da se slikive ... taka da ke me pocekas za reply, imam gosti na kafe :lol: :wink:

Divine, I do not have a divine complex, I'm just divine!!

Пушчај слика од тебе мор да ти видам лично лице, ем убавата ти снага!!

Че го еам че почекам!

Divider напиша:
Divine, I do not have a divine complex, I'm just divine!!

Пушчај слика од тебе мор да ти видам лично лице, ем убавата ти снага!!

Че го еам че почекам!

Treba da si go napisam toa ovde dole ... ubavo e i po tret pat go citam na forumov ... toa e znak veke :lol: :lol: :P

Плаќање за авторските права, бидејки прв го напишав на форумов, пред неколку месеци, ќе биде фотк(и)а на формов у капашти гајчи од тебе. В ред.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom