Повозрасни жени со младешки лик

• Креатор на темата Креатор на темата Tomcia
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
30 март 2009
Мислења
251
Поени од реакции
20
Домаќинката Марша Крос изгледа 20 години помлада
Блед тен, без ниту една бора, актерката Марша Крос ги воодушевила сите присутни на добротворниот концерт. Иако има 47 години, ѕвездата на ’Очајни Домаќинки’ би можела да помине и со 20 години помалку.

marc-izgleda-pomlado.jpg

Марша е движечка реклама за било која крема за лице која ја користи, се сложиле сите присутни на добротворниот концерт Rock a Little, Feed a Lot, во Лос Анџелес.

Порцеланскиот тен на актерката ја подмладил за 20 години, без оглед на тоа што моментално се справува со двегодишни ќеркички, близначки, и фактот што на нејзиниот сопруг Том Мехони оваа година му е дијагностициран рак.

На свеченоста изгледала свежо, среќно и беспрекорно.

Иако како и Никол Кидман, и Марша ги одбива тврдењата дека користи ботокс, тешко е да се поверува дека е во прашање само чудесна крема. Како и да е, и двете актерки изгледаат фантастично.

Што мислите, дали холувидските актерки користат премногу ботокс за да изгледаат помладо, или сепак тоа е го генот?

Додајте друга актерка/актер што изгледа помладо од годините што ги има

не знам актерка,ама имам комшивка таква а за нив велат стара кокошка добра супа....немам такво искуство така да не знам дали ова е точно.

Веќе од вратот надоле очебијно и се губи 20-ката. Жива пластика, не знам што е тука за восхитување.

А еве без шминка

marcia_cross_without_make_up.jpg

marcia-cross-hair-salon.jpg

marcia-cross.jpg

Сепак не изгледа за 20 годишна.
Не дека не е убава, една од поубавите жени е со убав тен и негувана кожа. Ама со ботокс и со шминка од 10тици илјади долари секоја жена ќе изгледа за 10 години помлада.

Не дека не е убава, една од поубавите жени е со убав тен и негувана кожа. Ама со ботокс и со шминка од 10тици илјади долари секоја жена ќе изгледа за 10 години помлада.

Далеку од тоа дека изгледа како 20 годишна, но сепак јас лично не би и дала 47 години (иако за мој вкус сега е преслаба)
article-1217141-06A2F2BA000005DC-136_468x706.jpg

Сепак годините си го прават своето, но Марша изгледа прекрасно за нејзини години, две деца од 2ипол години и болен сопруг.

Мисла дека кај неа играат голема улога и гените мајка и е над 75 год (можеби и повеќе). и таа е со млад лик
mcross102108_03_X17.jpg

А од големо значење е и тоа што се крие од сонцето, секогаш е со шапка или чадор

Шерон Стоун добро се држи за нејзините 51 години.Ај овде со фотошоп е

sheron50toples1.jpg

sheron50toples2.jpg

овде без
sheron-peeska2.jpg

А еве без шминка

Баш така. Повеќето на улица без шминка нема ни да ги познаеме.

Со пластични операции, ботокс и лифтинг не 10 туку 20 години помлада ќе изгледа посебно ако го одржува и телото во форма.

Шерон Стоун добро се држи за нејзините 51 години.Ај овде со фотошоп е

Јасмина Пуљо јогистка од Хрватска на 80 години имаше тело авион, така да многу зависи и од физичката активност колку бргу ќе остариме.

Дај не заебавајте оваа воопшто не ми личи на помлада. Јас мислев дека оваа има преку 50 години....

Најмногу ме нервира кога некој ке ми покажува слики колку е некоја ѕвезда убава или младолико изгледала па сеа да и се восхитуваме ок мора да се коментира нешо ...дури не видиш човек во живо не можеш да зборуваш колку е убав особено денес кога постои мокната алатка фотошоп, а во холивуд ке најдиш еден куп изобличена убавина од ботокс, силикон и триста други третмани така што холивуд не ми е некој пример за природна убавина..Е сеа јес да некои изгледаат едно 10 год помлади но сите знаеме на што се должи тоа...

Seron Ston, preubava e, samo od maka moze da zeleneat zeni kako avatarov moj zimzelen, pa i da ima malku botoks pa sto...
Koj e ubav ubav e sekako.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom