Што е според вас успешен маж?

• Креатор на темата Креатор на темата Allita
  • Време на започнување Време на започнување
Успешен маж е оној маж шо че можи да напраи чоооооопор деца......:kajg:

X-file напиша:
KORISTETE KONDOM ZA:ija: ZASTITA OD TAKVI BOLESTI:sekss:

:star:
:pos:

Кондом за заштита од најретката болест -Успешен маж...:pos: :pos:

USPESEN MAZ...ZAREM IMA TAKOV...NA SEKOJ BI MU FALELO NESO..NEMA USPESEN MAZ NA SEKOE POLE.
A za mene uspesen maz e onoj koj ima pari koj sam gi zarabotuva cesno.Ima zena ubava zgodna i dve slatki deca.Nikogas ne pomisluva da ja prevari zenickata zosto mnogu ja saka.Go nosi semejstvoto dva pati godisno na nekoe egzoticno mesto.I okolunego ima mnogu lugje sto go pocituvaat i sakaat ali nemora bitno da go pocituvaat

dungeon master напиша:
E sto ima vrska so zenata ova, vie zenite odma na trosenje mislite, uspesen e onoj sto mu ide ona sto si go postavil pred sebe, vo rabotata, ljubovta vonrabotni aktivnosti itn

A mozebi i si vo pravo, mozebi i uspesen e ako najde zena sto trosi malku, ako postoi takva zena, ili pak ako najde zena sto nema da mu gi trosi parite tuku samata ce si pecali, pa mozebi ce mu dade i na nego nekoj dinar bez da mu gi vadi niz nos posle :je: :je: :je:

Јас не го кажав ова...читај подобро....тоа се зборови на татко ми.

Uspesen maz, e onoj maz sto pravi se negovata zena da e najsrekna na svetot! :icon_lol:Toa e upesen maz! .

Sokrat rekol deka uspeshen mazh e onoj sto e ozhenet so dobra zhena i e srekjen. No, pojasnuva Sokrat, onoj shto e ozhenet za losha zhena, toj stanuva filozof. Bidejkji megju mazhite i zhenite najgolemi promeni ima kaj zenite, ne sekogas na dobro, ocekuvajte mnogu (uspeshni) filozofi vo idnina.;-)

Misirkov напиша:
Sokrat rekol deka uspeshen mazh e onoj sto e ozhenet so dobra zhena i e srekjen. No, pojasnuva Sokrat, onoj shto e ozhenet za losha zhena, toj stanuva filozof. Bidejkji megju mazhite i zhenite najgolemi promeni ima kaj zenite, ne sekogas na dobro, ocekuvajte mnogu (uspeshni) filozofi vo idnina.;-)
Kako si mudar ko dva tri pati prezenet za losa zena si mi.:star:

StormAngel напиша:
Успешен маж е оној кој што ќе ја убеди жена му дека тој фактички е успешен. :)
Za malku, ama ne e taka.
Uspesen maz e onoj koj uspesno ke se ubedi deka ja ubedil zena si da misli deka on e uspesen.:pishtoldz

Daniela напиша:
Za malku, ama ne e taka.
Uspesen maz e onoj koj uspesno ke se ubedi deka ja ubedil zena si da misli deka on e uspesen.:pishtoldz
Е сеа. :)
Со зборови секој може да си игра. У реална ситуација, не знам како би било сето тоа.

Uspesen maz. Siroko pole za objasnuvanje. Prvo zavisi dali se raboti za maz koj zivee sam ili pa za maz koj e so zena do nego. Vo gore spomenative situacii gledam deka komentarite se za mazi so zeni pored sebe.
Spored mene prvo i osnovno za da eden maz bide uspesen vo poveke polina, da ne kazam na site polinja mora da ima i zena do sebe koja ne mora da bide tolku uspesna, kolku sto treba da pretstavuva eden vid stolb pozadi mazot. Stolb vo sekoja smisla na zborot i vo sekoja situacija. Stolb na familija, stolb koga treba da go poddrzi vo nekoja odluka, stolb koga ke treba da go potturne.... itn itn
Bez takva zena do i pozadi sebe veruvajte nema uspesen maz.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom