TrackMania nations турнир

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Ајт да направеме кајгана сервер на играта и да се тркаме малце а за рекреација надевам се дека има луге шо уште ја играат оваа игра прво да се собереме после ке се тркаме .Може?
:motor::motor:

Јас ја имам ТМ forever веќе долго време, ке може да играм преку forever со вас(што ја имате nations) ??? Или тешко а ????

Јас ја имам ТМ forever веќе долго време, ке може да играм преку forever со вас(што ја имате nations) ??? Или тешко а ????

Инаку играта се вика тим оф натионс форевер кај мене така пишува шо значи за иста игра збореме така да немај гајле зеленка иконка ти е нели...???

Инаку играта се вика тим оф натионс форевер кај мене така пишува шо значи за иста игра збореме така да немај гајле зеленка иконка ти е нели...???

Да бе сеа и ја тоа приметив коа ја уклучив, истата игра била :wink:
Се збунив ја со ТМ United, е тоа е посебна игра ....

Да бе сеа и ја тоа приметив коа ја уклучив, истата игра била :wink:
Се збунив ја со ТМ United, е тоа е посебна игра ....

Ајт нек се зберат луге па ке возикаме :vozbud:

Нема многу луѓе, дајте ние да извозиме :)

Се пријавувам:) Интересно игриче:) Ја симнав пред 2 саати и си возев до сега:)

Знае некој како може сите на еден сервер да се собереме, и кажете како што се играше преку интернет, и кажете термин кога ајде малку поактивно.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom