TrackMania nations турнир

Знае некој како може сите на еден сервер да се собереме, и кажете како што се играше преку интернет, и кажете термин кога ајде малку поактивно.

Може на еден сервер ке го направам јас е е компливирано уопште важи ли вака у недела вечер колку има толку ке сендеме ке возиме ке ви кажам јас со серверот шо како и договорено а?

Глеј само недела вечер нека биде така попристојно време, мене дремка почна рано да ме фаќа:)

Може на еден сервер ке го направам јас е е компливирано уопште важи ли вака у недела вечер колку има толку ке сендеме ке возиме ке ви кажам јас со серверот шо како и договорено а?

Глеј само недела вечер нека биде така попристојно време, мене дремка почна рано да ме фаќа:)

А утре да биде уште подобро, или ?

Јас мислам недела е најдобро. Утре, не знам за вас, ама јас сигурно ќе сум излезен (а претпоставувам и вие) :) Плус да оставиме малку време Just a boy да не се брза за серверот (иако не е комплицирано) :)

Јас мислам недела е најдобро. Утре, не знам за вас, ама јас сигурно ќе сум излезен (а претпоставувам и вие) :) Плус да оставиме малку време Just a boy да не се брза за серверот (иако не е комплицирано) :)

Затоа јас кажа у недела сите сме послободни а и у културно време ке биде кај 9 на пример мислам дека е најсоодветно.:smir:

Епа ајде тогаш, вечер кај 9 саат тука ќе се пишеме :)
Иначе, имам 201 медал, сеа идам да ги зголемам :icon_lol:

Епа ајде тогаш, вечер кај 9 саат тука ќе се пишеме :)
Иначе, имам 201 медал, сеа идам да ги зголемам :icon_lol:

Ако може малку покасно, зошто до 21:30 неможам јас, ако играте после тоа рачунајте ме и мене.

Вечер кај 9-9и30 тука да се договореме и идеме да плешеме само шо ке сакате тиме атак или куп.(Green,White,.....) вие бирајте

Глеав еден лудак од SK-gaming као плеша трак манија, паднав на гз -.- дечкото не е арен, на се губам само од шо гледам, а он тоа го вози -.-

ее каде можам да ја најдам оваа игра ја играв првата верзија од пред 3,4 години и од тогаш никогаш ја немам играно мислев дека не постои

ее каде можам да ја најдам оваа игра ја играв првата верзија од пред 3,4 години и од тогаш никогаш ја немам играно мислев дека не постои
Ако сакаш торент кажи по пп ке ти пратам:smir:
Има ли некој расположен да видам дали опште функционира тоа серверо со го бодна Тражите Online-All-Macedonia-Kajgana.mkd

Има ли некој расположен да видам дали опште функционира тоа серверо со го бодна Тражите Online-All-Macedonia-Kajgana.mkd

кажи ми торент па ќе ја слезам сега за која верзија станува збор јас ја играв првата после знам излезе една 3д ама таа не ми беше нешто интересна дај пушти ми торент од таа што се игра во моментот и таа што е популарна па да видам дали уште сум добар во таа игра хехех

Ајде сеа ќе го проверам серверот:)
И официјално во 21 започнува турнирчето?:)

Кажете дали ќе почнува во 9:00 точно или после 9:30 да знам дали да идам ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom