SUN PROJECT Live by Digital Dance @ Саем - 24.10.2009

• Креатор на темата Креатор на темата Satellite
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки, само да ве информирам дека на 24ти во Гранд се Фанки ЏИ, а и у Арена имаше некоја опасна од овие српскиве фуфи што тресат газ :smizle:

Дечки, само да ве информирам дека на 24ти во Гранд се Фанки ЏИ, а и у Арена имаше некоја опасна од овие српскиве фуфи што тресат газ
ТАЊА САВИЧ!!! :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Сепак ќе идам на Sun Project :kez:

Има уште карти у Југотон?Се мислам дали да идам, јел да ќе треба да убедувам друштвото дека ќе има бољи помин него на Фанки џи -.-

Има уште карти у Југотон?Се мислам дали да идам, јел да ќе треба да убедувам друштвото дека ќе има бољи помин него на Фанки џи -.-
Jas si kupiv denes a inaku procitav na FB izvestuvanje deka utre ke se prodavaat vo butik ZOOM vo GTC deka ne raboti JUGOTON a vo sabota ke ima standardno vo Jugoton.

Јас си купив денес, а ќе има и утре 100%.
ПС: До кога со тие излитени карти бе, од времиња не им се сменети.

Мање битни се картите ама нема везе.
Мене утре ке ми купат.
Интересноо ќе биди ептенн :vozbud:

Дечки, само да ве информирам дека на 24ти во Гранд се Фанки ЏИ, а и у Арена имаше некоја опасна од овие српскиве фуфи што тресат газ :smizle:

Се мислам дали овде или на САН Проџект да идам. :смарт:

A ima li potreba da gi menuvame kartite? Kartata ti sluzi za vlez, nisto povekje :) Ne ja zimate so sebe kako uspomen od zurka ili slicno :)

Nie ne gledame razlog za da gi menuvame kartite, koga ke vidime, odma ke gi smenime.

deneska kartite ke se prodavaat vo butikot Zoom vo GTC koj e lociran na kraj na GTC blizu do Zegin posto jugoton ne raboti.

Utre karti ke ima i vo Jugoton do koga neznam :)

Pozdrav i se gledame na saem

A ima li potreba da gi menuvame kartite? Kartata ti sluzi za vlez, nisto povekje :) Ne ja zimate so sebe kako uspomen od zurka ili slicno :)

Nie ne gledame razlog za da gi menuvame kartite, koga ke vidime, odma ke gi smenime.

deneska kartite ke se prodavaat vo butikot Zoom vo GTC koj e lociran na kraj na GTC blizu do Zegin posto jugoton ne raboti.

Затоа треба да ги мењавате... за да си ги чуваат лугето за успомен од журка :)

колку пари се денес, и до колку работи Zoom?

Затоа треба да ги мењавате... за да си ги чуваат лугето за успомен од журка :)
Ima flaer, dosta e sea za sea :)

Cena na kartite e 300 denari

Na vrata e 500 denari

Kade i da sakate da ja kupite vo pretprodazba ke bide i ostane 300 denari, bez razlka dali e denes ili utre...a ke mora utre posto zoom vekje ne raboti :)

Pozdrav

Ima flaer, dosta e sea za sea :)

Cena na kartite e 300 denari

Na vrata e 500 denari

Kade i da sakate da ja kupite vo pretprodazba ke bide i ostane 300 denari, bez razlka dali e denes ili utre...a ke mora utre posto zoom vekje ne raboti :)

Pozdrav

грешка си на врата е 350 од кај вратарите :)))))))))))))))))))))))))))))))))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom