Групен секс

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување

Групен секс ?!

• Вкупно гласачи
    813
не сум пробала и немам ни желба да пробам, за мене секс претставува само со еден партнер повеќе е веќе премногу и се губи таа интима и поврзаност со партнерите. Тоа е само забава, ама јас не ја разбирам, а некој практикува, многу сме за да бидеме сите исти.

времто ке покаже се
мислам дека колку е подолга врската и подлабока
толку повеке постои желба да истражуваш нешто ново
групен секс...........why not
само со вистински луге во вистинско време
и.................
никој да не знае
:buum:

времто ке покаже се
мислам дека колку е подолга врската и подлабока
толку повеке постои желба да истражуваш нешто ново
групен секс...........why not
само со вистински луге во вистинско време
и.................
никој да не знае
:buum:
Не е логично колку е подолга и подлабока врската партнерите да бидат уште позаљубени еден во друг и сексуално исполнети за да немаат потреба да „истражуваат“?

A zoshto ne e "logichno"? So tekot na vremeto potrebata za seks se gubi, a potrebat za pripagjanje se zgolemuva.

I dali zaljubenosta ima vrska so potrebata ili podobro zhelbata kaj nekoi da se "istrazhuva"?

не викам не за прашањево
но секако дека би било задоволството поголемо ако во групњакот се наога таа особа која ја сакаш

а и јас што зборам........немам веза од групњаци:kesa:
тројка повеке би прифатила
1 машко и две женски секако:vozbud:

Everybody is stupid...

Trojki u skolo ste nemale kamoli sea

A zoshto ne e "logichno"? So tekot na vremeto potrebata za seks se gubi, a potrebat za pripagjanje se zgolemuva.

I dali zaljubenosta ima vrska so potrebata ili podobro zhelbata kaj nekoi da se "istrazhuva"?
Мене ми е логично само ако тоа истражување се состои од нови интересни пози, секс-играчки и слично. Некако однапред го знам исходот ако мојот партнер го брцне на друга и тоа пред мене. Не би рекла дека е потребно истражување.:)

Сеа за сеа сум добра, ама некако ми изгледа дека за некое време (10-тина години) ќе ми се присака. Од порничи повеќе ми импонира ММФ него ФФМ, општо ФФ не ме пали ич, али никад се не зна :). А и незгодно е бе ако сакаш со поише женцки коитус да праиш, треба да мењаш кондоми после секоја. За првиот пат, ваљда е подобро со помалку гужва. Јес да и парен број со рамномерна распределба на полови добро звучи, али тоа би забегувало накај свингерај више не? :)

Кога подобро ќе размислам, групен секс, заебано е малце заради љубомора, посесивност. Најверојатно е најдобро сите да се слободни стрелци, па Чао-Пријатно после.

Многу претпоставки, малце одговори. Очигледно ми ис нот вери компетент.

групен секс.... колективна распаљотка (на руски) може ама само од слободни стрелци..... со парови ако биде ќе падне и крв.

Не сум пробал и не сакам да пробам

Многу ми значеше ова да го знам чоек :)))

Биндер, дандет, кул.

п.с. Интригантна анкета :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom