Брендови

• Креатор на темата Креатор на темата miss Lebedica
  • Време на започнување Време на започнување
M

miss Lebedica

Гостин
Колку користите брендирана гардероба и козмеика, кој бренд најмнгоу го користите и колку сте задоволни од него и од понуденото кај нас?

Брендирана само на патики .. На една блуза со потпис не ми се фрлаат 5000 денари
Инаку на козметика, Макс Фактор и чат-пат Авон или Нивеа. Друго не прифаќам :)

Па од брендови користам патики некоја маица од адидас некој парфем и уше некои хигиенски препарати(ама тоа поретко) другото...

od sminke max factor:rimmel london lorelal paris clarins oriflame avon a za kosu
schwarzkopf onaj ljubicasti
parfemi i dezodoransi: rexxona,channel, armani(city glam) little black dress
a od garderobe... Ooops! P.S. air max nike puma benetton

носам но не зависам, што знали можам да купам и небрендирани работи а истотака да сум задоволна!

досега од облека сум купувала во Манго и сум презадоволна, Тали Велли исто така се супер и Калиопе

од шминка, Макс Фактор, Лореал и Авон супер сум задоволна.

Брендови..... па носам само брендирани патики и некогаш тренерки други работи не...

Брендирани ми се најчесто само патиките,и козметика коа купувам(особено коа се работи за нега на лице),и иам некој пар на тренерки брендирани..друго не...битно ми е да ми стои убаво и удобно,дали е бренд не е пресудно кај мене..

Сум за брендирана облека меѓутоа брендовите во Македонија ни се за никаде.
Не сум за Армани и сл. од таа „елитна“ класа брендови туку повеќе покултни брендови како Vans , Sifika , DVS , Osiris , Santa Cruz , Rip Curl ...

како шо прочитав у погорните коментари, исто како мене..повеќе сте за брендираните патики..нели квалитет си е квалитет, битно е да се издржливи..а и за она останатото се наоѓа нешто, но не често. Кога станува збор за шминки..уопште не употребувам (освен моливче:pipi:), така да тоа е мање битно за мене :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom