Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Под итно да станиш претседател на ААНУ ваков историчар мајка тешко уште еднаш да роди.секоја чест.ала да ти е.Благодарам, за коментарите.
Тие се последица на она кога човек не знае што да каже.
После тие интернет изданија и одговори од оригинални автори, пред 16 век кога "дошле" албанците во Македонија, постари значи од 16 век, вие ми кажуете зошто Ливадија и зошто Маљурци?
Не верувате во моите документи. Епа и јас не верувам во вашите документи!
Само што моите документи се постари од вашите, и му претходат на вашите.
Батал дискусија бе со незнајници. Одете коментирајте љубов и секс, ко појче да ви бидва за таму.
Moze da gi postiras tie dokazi so link(ama ne youtube)
Под итно да станиш претседател на ААНУ ваков историчар мајка тешко уште еднаш да роди.секоја чест.ала да ти е.
со овој само мајтап нема познавање од ништо.:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
сигурно си повторувал затоа толку култура имаш.а не тоа е од законот од 15 век арно ве учеле затоа 100000 албанци не гледат бел ден морат дома да седат ~крвна одмазда~ Е ВО КОЈ ВЕК ЖИВЕЕТЕПак бе ти?
Хех, Гарфилд за тебе само, ќе те остаам во негои раце.
На дете...
Игнор сурло, и ти џабе го дишиш воздухот!
Стварно веруваш дека имало Албанци во Македонија пред 16 век. :pos2:Благодарам, за коментарите.
Тие се последица на она кога човек не знае што да каже.
После тие интернет изданија и одговори од оригинални автори, пред 16 век кога "дошле" албанците во Македонија, постари значи од 16 век, вие ми кажуете зошто Ливадија и зошто Маљурци?
Не верувате во моите документи. Епа и јас не верувам во вашите документи!
Само што моите документи се постари од вашите, и му претходат на вашите.
Батал дискусија бе со незнајници. Одете коментирајте љубов и секс, ко појче да ви бидва за таму.
I ajde da bile vo Ohrid (a ne bile), kade otisle potoa zosto gi snemalo od 1600-1900?
Стварно веруваш дека имало Албанци во Македонија пред 16 век. :pos2:
Ок и друго не пости било какво споменување на Албанци пред 11 век. А на албански јазик пред 13 век.
Ако најдеш нешто спротивно веднаш ти даваат докторат во Тирана.
:pos2:
Факт е ова???И ајде кажи некоја албанска фамилија од Вевчани па наредната недела кога ќе одам да ја побарам???Испариле...![]()
Еве еден историски интернет доказ дека...
А ова следново па ти кажуе дека ни Македонците а ни Србите не биле одделни национални етникуми, додека албанците ДА!
It can be seen that there are various languages on earth. Of them, there are five Orthodox languages: Bulgarian, Greek, Syrian, Iberian (Georgian) and Russian. Three of these have Orthodox alphabets: Greek, Bulgarian and Iberian. There are twelve languages of half-believers: Alamanians, Franks, Magyars (Hungarians), Indians, Jacobites, Armenians, Saxons, Lechs (Poles), Arbanasi (Albanians), Croatians, Hizi, Germans.
http://www.albanianhistory.net/texts15/AH1000.html
Факт е само едно, дека не постои ниту еден албански топоним не само во Македонија и Косово, туку и во Албанија...би го замолил Пабло да изнесе некои.
Доказов ти е..... ова е напишано тенденциозно. Доволно е да видам дека Хрватскиот е ставен како посебен јазик, а српскиот го нема. До ден денес Хрватите се трудат и мачат да го направат нивниот јазик што поразличен од Српскиот. Значи изворов твој ти нема везе.
Ti sakas da mi kazes mene deka Srbica ili Pogradec se Albanski toponimi?:pos2::pos2: