Едно вредно парче гардароба или повеќе парчиња за истите тие пари?

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Зависно од тоа што купувам во некои случаи според мене е подобро да купиш повеќе небрендирани него една брендирана.
Патики на пример подобро е едни да купиш бар знаеш ќе ги носиш подолго време ,а маици,фармерки,блузи,дуксери не би купувал брендирани:wink:тие се со добар квалитет ама глупаво е една маица да ја носиш цела недела подобро 2-3 ќе ги менуваш:toe:Во дилема сум за утре што да правам дали да купам само еден пар тренерки или пак да купам фармерки,тренерки и уште нешто....:icon_lol:

како прво мора да ми се допадне...цената е вака:за маица до 3 500 ден,кошула до 6 000 ден,фармерки до 9 000 ден,летна јакна до 18 000ден,зимска до 40 000 ден,гаќи до 1 800 ден,тренерки до 30 000 ден,чевли/патики 18 000ден...тоа се цени што јас ги плаќам од прилика за гардероба,значи све е брендирано....не брендирани работи не доаѓаат во предвит....

како прво мора да ми се допадне...цената е вака:за маица до 3 500 ден,кошула до 6 000 ден,фармерки до 9 000 ден,летна јакна до 18 000ден,зимска до 40 000 ден,гаќи до 1 800 ден,тренерки до 30 000 ден,чевли/патики 18 000ден...тоа се цени што јас ги плаќам од прилика за гардероба,значи све е брендирано....не брендирани работи не доаѓаат во предвит....
и кога се разбуди жива вода а :pos2:

море.. пред некој ден видов како се произведуваат „брендираните“ и која цена им ја лупаат... малце чудно ми падна како им пали.. верувајте ако се потребни 500 ден за да се сошијат фармерките они ги продаваат по 4000 5000... ПРЕМНОГУ..
инаку според мене боље куписи си поише небрендирани него еден брендиран...

Зависи кога како али не давам многу пари за алишта пошто сакам поедноставни работи.. најмногу давам пари за марами така да единствено за нив би дала повеќе пари :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom