Лажно претставување

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Do stiklite e!

A za ebnuenje, nesto si mi denes, vcera cuden, ke da e onaa nedela, a??

A ako mami za faksot? Potoa??

Ќарила бе нешто. Што има да размислува за потоа?
Понекогаш самото дејство е доста за некоја локална самореализација и доволност.
Се развива светов. И женските си уживаат во благодетите на промискуитетноста.

Arno de, ama jas pretpolagam deka i bez lazenje moze da kjari nesho! Pa zensko e, majku mu! Plus i ne e ruzna!

Еј и те како. Темава е за машко да ебне нешто, за женските не е проблем, само тешко им оди со квалитетот на ебнувањето во такви околности.
Колку ќе се покаже маж оној на кој му фрлила око. Бидејќи ако му фрли, тешко дека некој ќе каже не.

Ми изгледа како тапа идеја.
Па и за секс.
Искрено мислам дека лажно се претствуваат луѓе кои се срамат од својот вистински идентитет.Никогаш не би лажел за тоа кој сум или што сум.Ако некој/а
сака да ме прифати ќе ме прифати поради тоа што сум а не поради тоа што сака да бидам

MileJebo не сите луѓе на форумов пишуваат за да легнат нешто.Можеби си слушнал за пријателства,за дружење,за разменување мислења.
Назад на темата.

Најблиску до вистината е некаде Picasso. Работа на добра проценка е што сакаш во моментов: сакаш нешто за една вечер, сакаш трофеј...
Факт е дека некои работи полесно ќе се добијат со лажно претставување; со тоа се затвара патот кон било каква идна „идеја“ со таа особа.
Сакаш да имаш нешто, не ги задоволуваш условите, мораш да преминеш на план „Б“: ќе подлажам малце... Според мене крајно детски...

Од друга страна, интимата дозволува и бара фантазија; можеби некој го прави ова поради некаков посебен фетиш?

Целат ги оправдува сретствата. Значи, ако некој до толку сака да легне некоја и нема друг начин да ја легне, освен да ја излаже, ако му е побитно да ја легне отклку да биде она што е, ќе прави сè за да ја легне, вклучувајќи и лажење ја (смее ли граматички вака човек да се изрази?)

Лично јас тоа не го оправдувам... Подобро човек да биде она што е, па да биде со онаа типка која му е компатибилна, отколку да се прави она што не е, заради некоја што мисли дека му одговара. Но, сепак тоа го прават луѓето, па не можам да го игнорирам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom