Рамноправност, ама сепак не...

• Креатор на темата Креатор на темата Sussaro
  • Време на започнување Време на започнување
Педерче, мене црвеното ми личи на `рмбање, а синото на забава. И јас сакам да се забавувам, ептен ми лежи!

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica] -Мажу, што е тоа СИТУАЦИЈА?
-Е па тоа е кога ти би дошла порано од работа и би ме фатила мене во кревет со комшиката!!!
-Аууу! Е па значи ситуација би била кога и ти би ме фатил мене со комшијата во кревет, нели?
-Не жено! Тоа не е ситуација! Тоа е ЌОТЕК!!!
[/FONT]

Педерче, мене црвеното ми личи на `рмбање, а синото на забава. И јас сакам да се забавувам, ептен ми лежи!

После рмбањето ако е мажот задоволен од изрмбаното може да ти пружи забава и задоволства.

После рмбањето ако е мажот задоволен од изрмбаното може да ти пружи забава и задоволства.

I mene poveke mi lezi ZABAVATA :pos2: znam i da pijam i da vozam i sto se drugo treba.
A koj bi sakal da rmba?

Pa da sum svatila i ja deka brakot e rmbanje ( kako kazuvate) togas nikogas nemase da se omazam :tapp:

Не ме разбра. Јас не и велам на жената дека сум појак од неа у све јас не велам дека можам да чистам готвам бришам шијам крпам спростирам пуштам правосмукалка, метам, рибам подобро од неа. Тоа е цел еден сегмент од еден брак каде жената владее. Каде е неприкосновен господар и јас тоа отворено и го признавам. Тука нема што мажот да се меша или се обидува да нешто направи пошто природно не е надарен за тие работи. Од друга страна жена не се разбира или нема талент во спорт политика возење коли пиење трошење пари лов техника (системи телевизори мобилни дигитални апарати).....
И тука нема што таа да бара да се плетка. Значи компромисот е Ти бркај ги работите за кои си талентиран и господ те обдарил со знаења а таа со своите.
Знаеш што, да ти се падне некоја жена што две чисти нема од домаќинство, само да знае добро да :pusk:, добро да се ебе и да позира по прозори, ќе видам дали така ќе мислиш, или ќе трчаш у кујна со куварот во рака да не ти загорат јуфките. Знаеш колку сум видел вакви "мачо" фаци? На крајот, или завршиле разведени, или жената со модрици, или они почнале да готват, перат, чистат, мијат чинии и така на таму. Језда ова последново поатрактивно е во последно време... Не знам оти :nesvest:

:pos2::pos2::pos2:
Tatko mi pogresil nesto vo pravenjeto
:pos2:

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Лелелелелелелеелелелелеле ме подмоча од смеа лудници си ти :vozbud:

Во куќата мора да се знае кој е маж а кој е жена, но тоа незначи дека жената е во подредена состојба, баш напротив јас никогаш не би се поставил на тој начин. Јас сум маж, и очекувам да ме почитува и љуби мене и семејството кое сме го создале, а истото почитување и љубов ке го има и таа и семејството од мене. А се друго спаѓа според мене во култура...

Абе ја не сум рамноправен сам со себе, не па жената и мажот да се рамноправни мајку му...

Да бе, Тито и Јованка беа рамноправни и Путин и жена му такоге.
На каква ретардирана тема пишувам ко да се спориме која е појака лига македонската или шпанската.
Харизмата е атрибут на мажот не на жената.
За да имаш харизма треба да имаш голема самопочит.
Жената има некаква си самопочит до 30-та или 40-та (во зависност од генетскиот материјал) само поради изгледот кој и носи одобрување од мажот.
Зошто старите моми се депресивни?
Пошто ќе умрат како напуштено куче без да добијат одобрување од мажот, а како ќе добијат кога нивниот рок на употреба одамна поминал.

На каква ретардирана тема пишувам ко да се спориме која е појака лига македонската или шпанската.
Жената има некаква си самопочит до 30-та или 40-та (во зависност од генетскиот материјал) само поради изгледот кој и носи одобрување од мажот.
Пошто ќе умрат како напуштено куче без да добијат одобрување од мажот, а како ќе добијат кога нивниот рок на употреба одамна поминал.

Многууууу си шовинистичка свиња мајку му...

И исто така, скроз си во право...

Не сум шовиниста реално ги гледам работите што мислиш зошто никој не реплицирал до сега? :)

Аха :)
Пример:
тема 1: зошто се плашат мажите од брак, отворена во 15 декември 2008 , постови 60 , причини жените се вакви такви онакви -читај страшни и опасни
http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=31686

тема 2:зошто модерната жена се плаши од брак, отворена 29 април 2009, постови 237. Повторно вината ја префрлуваат на жената, дека е она крива за тоа што она не сакала да влегува во брак а не мажите.
http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=38314

Сеа има пуно теми преполни со стеротипи од типот се губи машкоста, жените се вакви такви и тоа 10 X пати повеќе отколку за мажи теми .

Дали тоа е знак дека плачипичкосувате и се трудите барем виртуелно да покажете дека од само од мажите зависи поредокот на светот, вселената и универзумот општо? . Дали вие мажите сте плачипички и за да се осетите дека вредите како луѓе треба да имате послушен роб од жена купена како стока од third world countries?

Пошто мене ми звучи дека жените превише и не ве фермаат чим толку плачете и се трудите нешто да докажете. А камоли да чекаат одобрување.
Истото и би рекла со темава. Прост одговор на прашањето на сусаро ние ги сакаме бенефициите, и правата и на рамноправна личност и на онаа послабата која е заштитена и ранета од појаката(ова де машкото) . И успеваме во тоа и ни се може а вие тоа што не знаете како да излезете на крај со нас жените тогаш е знак дека сте послаби од нас во психички и ментални способности.
Нормално ако одиме логички следствено на сите тие аргументи погоре кои ги приложив, во спротивно ако бевте рамноправни на тоа поле со нас тогаш немаше да плачете како да сте црнечки робови во америчка плантажа на почетокот на 19 век.:back:

Многууууу си шовинистичка свиња мајку му...

И исто така, скроз си во право...

мноооогууу е навредливо тоа.:smir:

Потребен е апдејт......BETA ver.:nenene::smir:

Рамноправноста ти е исто како рамковниот договор. Си го потпишал, а не се сложуваш со него. На секаде трубиш колку не е исправен, а мораш да го почитуваш. Знаеш дека си испаднал магаре, ама се обидуваш да фрчиш како коњ. Од друга страна пак заштитените умешно тоа го користат и во секое време и при секоја прилика кога нешто треба да се добие ти го вадат докуметот, ти набацуваат насмевка на која неможеш да одолееш, ти го креваат адреналинот (притисокот де :) ) и се е како подмачкано, се до следниот пат, додека пак не започнеш да се глупираш изигрувајќи супериорна личност ( ма.а.е де :) ).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom