PES 6 Светско Првенство

Дечки јас мислам дека треба рок да ставиме, на пример до недела . . . И ако се собериме 16 да почниме, ако не толку колку што ќе сме ? Шо мислите вие ? :wink:

Jас се пријавувам...со Германија---само форза 22 да ми дае линк
позз

еее бате...јас сум со германија...види на претходната страна дека пред тебе постирав

Ај јас се пријавувам со Шведска. Во случај да е зафатено, со Брег на слонова коска.

Може со кракувани, ама начинот за конфигурирање е потежок, и плус има многу сецкање. За ПЕС 9 зборам. Кај ПЕС 6 е поедноставно, и нема многу сецкање како што има кај ПЕС 9. Може и ПЕС 6 да ја играш онлајн со нови трансфери, али пачот што треба да го симнеш е над 1 гига. Така да, не верувам дека некој би потрошил 1 гига за некој си пач за да игра со нови играчи, а фино-лепо може да си игра со стари. Впрочем, која е разликата ако играш со стари и со нови играчи ? Забавата е битна, заеби играчите..

Не знам што се трудиш да му објасниш...ако сака нека игра ако не не мора...Btw:ти нели се пријавуваш?

Ај јас се пријавувам со Шведска. Во случај да е зафатено, со Брег на слонова коска.

znaci ti ke igras so bregot na slonovata koska...zafateni se svedska

1.forzza 22 - Brazil
2.ManUtdChampions - England
3.RAUL-Norway
4.Slock - Argentina
5.Tetova-Holand
6.Milos_ManUtd - Spain
7.OrrCee - Germany
8.reddevil4ever - France
9. Gogi-ManUtd - Portugal
10.DarkAngel_Sk - Italy
11.forzamilan - Sweden
12.zoki arsenal - ivory coast

dodavajte se vo nizata za tie sto se prijavuvaat :smir:

Се моли форза 22 коа ке ја види поракава да ми даде линк да ја симнам ПЕС 06...(ме мрзи да барам)

Од сите 12 овде пишуваат само неколку...дај покажете малку заинтересираност

Абе знаев дека не е можно да се собереме 16 души, многу се откажаа од играње Пес 06 . Така да најдобро ќе биде да си почнеме овие 12 души, што сме досега . :wink:

Абе знаев дека не е можно да се собереме 16 души, многу се откажаа од играње Пес 06 . Така да најдобро ќе биде да си почнеме овие 12 души, што сме досега . :wink:

Се согласувам...дај да почнеме оваа сезона помалку па после да видиш како ке се пријавуваат...ама како ке кажат организаторите

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom