MSN проблем

• Креатор на темата Креатор на темата zavisnik^
  • Време на започнување Време на започнување
dwa напиша:
i jas imam problem 2 nedeli se eden isti troubleshoot 8048820 a inace imam ver. 7.5.0311 sea updateov ke go napraam pa da vidam so ke se desi :)
i ja go imaf istiot problem...update ke trea da naprais, proxy i takvi gluposti da otstranis (setinzite da gi sredis vo IE), celosen pristap za MSN-ot na internetnet ako imas Firewall.......

ne se maci stavi si trillian, eden messinger za sve. pa napravi si acount na so sakas ICQ,MSN,Yahoo,AIM,Jaber,Skype(instaliras plugin od sajtot) .........

Дан знае некој како можам на MSN messinger да ставам одстарна табови??? Ги нема во Tools>Option>Tabs само еден е.

deXterche напиша:
Дан знае некој како можам на MSN messinger да ставам одстарна табови??? Ги нема во Tools>Option>Tabs само еден е.
инсатлирај MSN Plus и ќе завршиш работа, можеш да ги подесуваш каде сакаш, горе, доле, лево, десно

Абе иам проблем со МСН. Користам Windows Live Messenger 8 и сеа коа се логирам и таман да влезе се укочува Not Responding. Чаре?

И мене ми се укочува почесто, најверојатно е некој bug. Вратиго стариот 7.5

deXterche напиша:
И мене ми се укочува почесто, најверојатно е некој bug. Вратиго стариот 7.5

И на 7.5 пробав, истата работа е. Земав Trillian и терам на него MSN.

deXterche напиша:

Нема табови за Македонија. Во user-от смени ја земјата наместо FYR Macedonia стај United States и ќе се појават табовите.

Иам ја еден голем проблем со МСН-во...контакти јас што додавам они не добиваат request а тие што мене ме додаваат не ми ги дава...после ако не идам еден ден на МСН сите контакти ми се офлајн!!!!
Имам лајв и го преинсталирав џабе дај помагајтеееее

врати се бе на стариот, добиваме впечаток дека сите си не блокирал :))))))

Јас имам проблем со додавањето контакти. Исто така и сликите и емотиконите од контактите не ми ги покажува. :(

Да не знае некој каде се зачувуваат дотатните сликички (емоции) од МСН .Сакам да го форматирам пц-то па незнам како да ги имам и после тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom