Гимназија Добри Даскалов-Кавадарци

• Креатор на темата Креатор на темата Near
  • Време на започнување Време на започнување
според кој критериум сакаш според тој убедливо најзакон школо животот ми се смени од каа почнав таму да учам

ами лошичка е ама малце требе под кожа да и се пикниш и после лесна е, ама ногу црка и вика и мисле дека сета а разбира па само не требе да и се контриш и лесно си миниш

Андосија по информатика лоша ли е :S ?

На вратата од нејзиниот кабинет не за џабе има Круeла де Вил напишано :pipi: :)

Клета е, и има ептен глупи методи на предавање, одговорите ги бара оригинал од книгата како шо се, така да не и изигравај паметњакович :)

Иначе, мене у прва ми стави 4 оти вордот го гасев преки иксот горе десно, а не преку File>Exit, така било правилно о.О

јас не можам ниш да сванам на вија часеви од неа :toe: ја сум глуп изгледа :tapp:

ааааааааа соња по математика????

Ako od nekoj moze da se nauce matematika, toa e Sonja. Super predava, moze malku strogo se ponasa na casevite ali na kraj sekogas popusta za ocenki a i na testovi dava najlesni zadaci.

јас не можам ниш да сванам на вија часеви од неа :toe: ја сум глуп изгледа :tapp:
И мене ми предаваше, и на крајот 3-ка у дипломата ми тури :uvo:
Оно не дека јас а разбирав математиката, ама можеше барем 4-ка да имам, да не деле од другите оценки, 5-ките :)
На сета таа и се знаев лично а и врски имав, и пак на крајот 3-ка...затоа учите си :smir:..
btw Класна ми беше Катица по македонски:vozbud:

ааааааааа соња по математика????

ја памтам...у трета ме фана...бетониран

ја после роденден сабајле.....

***** ти си под дејство на алкохол(и кај класниот)ацо по ОНО ми беше класен...

И мене ми предаваше, и на крајот 3-ка у дипломата ми тури :uvo:
Оно не дека јас а разбирав математиката, ама можеше барем 4-ка да имам, да не деле од другите оценки, 5-ките :)
На сета таа и се знаев лично а и врски имав, и пак на крајот 3-ка...затоа учите си :smir:..
btw Класна ми беше Катица по македонски:vozbud:

со катица многу интересни дискусии има на часовите по македонски и литература.

таман си е. дискусиите се интересни штета што у мојот клас немаше многу расположени за муабет....ама имаше неколку

конкретно за литературните дела...за ликовите еве Мерсо е пример..

јас бидејќи не ја читам таа уметничка литература учев доволно од дискусиите...така да учев и од неа и од соучениците

ја памтам...у трета ме фана...бетониран

ја после роденден сабајле.....

***** ти си под дејство на алкохол(и кај класниот)ацо по ОНО ми беше класен...
Bas me interesira kako si pominal kaj Aco taka betoniran? Inace i mene mi bese Aco klasen...

аааа

па јас и уште еден школски му бевме трн во око...еднаш ми загази со клучот ме удри и тргна да ме тепа:pos2:
а ја му избегав(тоа беше у професорската соба..имаше и професори сеир гледаа)

па после на класен мене и тој школскиот не бркаше со еден каиш...ама ја го извлеков потанкиот крај...учев одбрана и заштита и им бев инструктор на другите...а пошо бевме прва генерација екомски имавме многу женски..па мака имаа да репетираат автоматска пушка:toe:

а инаку кога бев пијан ме прати дома и рече на класен ќе ја решиме хахаха

па ај ми ги оправда...чудно за него...инаку тоа што применуваше такви методи....го провоциравме,ми вели у понеделник родителите да ги викнеш..јас велам НЕ он повторува и јас поак НЕ и следува кредата:vozbud:

како вика седејте не страмејте се:pos2:

таман си е де

Aco preteruvase so negovite udari, se pravese nesto mnogu silen, a site se plasea da maanat na nego za da ne bidat izbrkani ne deka ne mozea. Sreka so ne e poveke klasen na nikoj. Nie mu bevme posledna generacija.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom