Гимназија Добри Даскалов-Кавадарци

• Креатор на темата Креатор на темата Near
  • Време на започнување Време на започнување
добро де дечко се зачудив оти напиша правен во гимназија во Битола нема такво нешто па за то прашав
и не ми личиш ко за гимназија:pos2:

Ромбо ц ц ц ц незнам шо да кажам и он ако е проф:kesa::tapp:

TИ ПРЕДАВА ЛИ?????????????????????? СПОРЕД МЕНЕ,УБЕДЛИВО НАЈЗАКОН ПРОФЕСОР У СВЕТОТ :pos:

ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕ НА КОЈ МУ ПРЕДАВА НАРКОСОТ ПО МУЗИЧКО???? МОМАКОТ МИ ИДЕ НА НЕРВИ,ЌЕ ГО ИСТЕПАМ НЕКОА ДЕН :tapp:

ахахахах драгначето морам да го цитирам у втора година ногу почна да ни допушта особено на женските и еден час ни полудеме скроз не можеше да не смири и само рече „Ова јас не го дозволувам“ и ние сите:pos2::pos2:

Ромбо ц ц ц ц незнам шо да кажам и он ако е проф:kesa::tapp:

мое време беше таман имаше далги.....сега го види еднаш у круна каа седев,штета:toe:

и нуму на таа лоска да и се плашите викаат станала најстрога а плачеше од мене само да ме виде инфаркт че а ударе хахах

мое време беше таман имаше далги.....сега го види еднаш у круна каа седев,штета:toe:

и нуму на таа лоска да и се плашите викаат станала најстрога а плачеше од мене само да ме виде инфаркт че а ударе хахах

Ako na nekoj mu predava Loska i ve nervira samo kreni go povisoko tonot dodeka zboruvas i ce pocne kako izgubena da se ponasa. I na testovi najlesno se prepisue od nea.

Ногу работи се сменија, ни недостигат прва и втора година... Трета масакар, кој има одбрано Математичко А знае. Четврта тек ќе видиме како ќе биде работта. Предметите се и така и така, речиси сите професори ни ги сменија, нови ни се предметите Бизнис и Филозофија, ама барем неаме 3 математики каа лани. Сите а чекат матурската, ама дотогаш бааѓи гужви ќе има.

у курац, ме нервира оти некои на табла испрашуат, поштено од клупа испрашујте, па ци ѕирниш неш даее :smir:

Значи темата е за најзакон школото у Кавадарци-гимназијата. Па има ли некој од тие шо се завршени да ми дадат совет??? Иначе класен ми се падна чи Кочето по македонски :pos:

Според кои критериуми тоа е најзакон школо во Кавадарци?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom