Старки штикли

Погрдо нешто....Амин!! Незнам како може некој да носи вакво нешто, никаков стил, никаков изглед, кичерај до небо...И да, со задоволство ги ругам сите шо ке ги сретнам на пат со овие "папучи".

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: закон пост....и да "Папучи " се

Некни ги видов тука (во Холандија) и не беа толку нападни ко овие на сликите,напротив слатко изгледаа

мене најискрено неувкусно ми делуваат .. општо не само старките туку и сите патики штикли не ми се убави .. Едноставно комбинацијата патика со штикла според мене е глупава .
Ги разгледував слите и кога ги видов старките со штикли па и кај прстите шпиц ... блјак .. :nenene:

:icon_eek:лелелее..хаха МУТАНТИ...на овие само:violent1:...ај да се биде креативен - се океј, али тоа ја преминува секоја граница...што уште нема да се измисли:nesvest:

оф леле уште ова го немав видено :pop:

оХХХ...срам за човештвото...ова да не знаеш кој попрво да убиеш, креаторот или тие што ги носат...:jaj::toe: Не знам не знам, едноставно немам коментар :uvo:

Zara
10232_1243091033998_1131002308_30771638_669158_n.jpg

9235_1068108602683_1825130643_147748_2006434_n.jpg

ASTRO sporty lace-up boot
9216_1234543656446_1014838586_746799_6231999_n.jpg

7023_1137432400429_1365944674_30392233_3960870_n.jpg

Nike
7735_1238989858931_1354821847_30691723_3456673_n.jpg

Ова нема благе везе со темава и со спортска обувка.
Ова си се чизмички/сандали со врвци кои се голем хит. Но не се спортски ни најмалку.
Останатите слики се оние грдите старки/спортски штикли. Грди се ужасно. Зашто неможеш да ги искомбинираш со ништо. Мутанти. Ни се елегантни, ни се спортски. Ни се за со тренерки да ги носиш (ужасна комбинација штикла тренерка), а ни се за елегантно зашто имаат спортски знакчиња и личат сепак на патика.

Еве ти со врвки чевли. Кои се некоја комбинација на лизгалки, мода од 80сетите, мартинки може малку, ама не наликуваат нималку на патика.
img-thing
img-thing

img-thing
img-thing

img-thing
img-thing

Oвие се апсолутен хит зимово, со високите чизми. Ама не се патики, туку се чизми. Така да малку си испомешала што е патика штикла, а што е чизма со врвка.

Останатите слики се оние грдите старки/спортски штикли. Грди се ужасно. Зашто неможеш да ги искомбинираш со ништо. Мутанти. Ни се елегантни, ни се спортски. Ни се за со тренерки да ги носиш (ужасна комбинација штикла тренерка), а ни се за елегантно зашто имаат спортски знакчиња и личат сепак на патика..
Последно шо видов пред една недела, една типка шо ги носеше овие чудава кои беа црвени, имаше на неа бели три-четврти(ваљда за да и се гледа чизма-старка-штикла),црвена кожна јакна,бела блуза и црвен накит.
Иако убо ги имаше искомбинирано,сепак чудно делуваат и дефинитивно се моден промашај.

за нигде се. на што личи тоа, патика си е патика, штикла си е штикла. нека не мешаат баби и жаби :tapp:

Ова нема благе везе со темава и со спортска обувка.
Ова си се чизмички/сандали со врвци кои се голем хит. Но не се спортски ни најмалку.
Останатите слики се оние грдите старки/спортски штикли. Грди се ужасно. Зашто неможеш да ги искомбинираш со ништо. Мутанти. Ни се елегантни, ни се спортски. Ни се за со тренерки да ги носиш (ужасна комбинација штикла тренерка), а ни се за елегантно зашто имаат спортски знакчиња и личат сепак на патика.

Еве ти со врвки чевли. Кои се некоја комбинација на лизгалки, мода од 80сетите, мартинки може малку, ама не наликуваат нималку на патика.

Oвие се апсолутен хит зимово, со високите чизми. Ама не се патики, туку се чизми. Така да малку си испомешала што е патика штикла, а што е чизма со врвка.

О просветли ме. Не се распалувај, имаат налик на патики поради врвките и затоа сум ги ставила. Мешавина на елегантското со спортско..? Но, секако не сме сите упатени како тебе, па не правиме разлика што е патика-штикла, а што чизма.
Инаку, не ги одобрувам јас патиките-штикли, само постирав слики.. А сум ги видела како ги носат на фармерки и понекогаш прилично добро стојат, зависно од моделот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom