Старки штикли

добро децо што е со вас проблемот??? старки си се старки... ова е нешто ужасно, грдо, одвратно, деструктивно, дебилно, кретенско... јас пре би ја пресекла ногата него вакво нешто да ставам на неа... си се знае што се штикли што се старки те патики...
ова нешто му иде као универзални чевли... и штикла за излегување и патика за на факултет или евентуално фудбал... ќе повратам од што се грозни

целосно те поддржувам истомисленици сме :)

Ми текнува на едно време кога старките беа поим за андерграунд културата....

Човече, лудило, кога никој не носеше старки за да не го мислат за alterкултура и undergound!
Односно, кога старки носеа само оние кои беа неранимајковци (според соц-реалистилките наставници, пишман учители и професори), оние кои први се побунија за Сашко Гешовски (првата македонска жртва во војните), оние кои слушаа прогресивна музика, а не Нездравко Чолиќ и Сеад Мемиќ - Вајта, оние кои не се конформираа, кои одбиваа да трчаат по штафетата, кои одбиваа да носат марами и кецељи во школо, со еден збор оние кои беа напредни!

Лудило, а сега некој FOSH (full of shit за оние кои не знаат) ми ставил штикли?? Зарем сеуште им е страв од иконата наречена Converse All Stars??

Грдило. Заникаде.

1002148073103800.jpg

Од кога тоа модели на Sergio Rossi се продаваат по кинески продавници..Коментарите не ви се ни малку смешни..жално:nesvest:

Ми текнува на едно време кога старките беа поим за андерграунд културата....

и сега се али претежно андерграунд луѓето си носат пазарски од 300ки оти за парите за конверс ке си земат 5 пара и ке ги носат тие 5 пара подолго време а може и бои да се комбинираат, јас зедов конверси оти татко ми се запна демек ми смрделе нозете од ефтиниве ама од камен да се јас пак ке ги поебам :D

и сега се али претежно андерграунд луѓето си носат пазарски од 300ки оти за парите за конверс ке си земат 5 пара и ке ги носат тие 5 пара подолго време а може и бои да се комбинираат, јас зедов конверси оти татко ми се запна демек ми смрделе нозете од ефтиниве ама од камен да се јас пак ке ги поебам :D
Мал офтопик меѓутоа конверс само кај нас е скапо , да си порачаш 20-30 долари ти се:) .

Од кога тоа модели на Sergio Rossi се продаваат по кинески продавници..Коментарите не ви се ни малку смешни..жално:nesvest:

A кој ги спомна овие оригинали на штикли-патики ли како да ги речам дека се продаваат во кинески продавници?

Да јас баш имам видено вакви старки чизми во продавници со кинеска роба. Ги имаше пред мислам дека сезона/две и видов во неколку продавници. Дури и низ град ги имам видено неколку пати. Кажав и пак ќе кажам одвратно. Максимално мешање на стилови.
Освен адидасот, тие се убаи :pipa:

ja vakvi prv pat vidov u gtc koa None Nedelkovska gi probuvase vo kineska prodavnica....valjda bila na soping......inace ne ne bi gi oblekla skraja da e

Мал офтопик меѓутоа конверс само кај нас е скапо , да си порачаш 20-30 долари ти се:) .

49 долари во Ју еС Еј!

Он топик, какви и да се, цела една култура носат на себе, а овие идиотизмите на штикла, само за кинеска продавница се и за поливање арпаџик.

Катастрофа. Поголем идиотизам можат ли да смислат и да бидат толку погрешно креативни?

A кој ги спомна овие оригинали на штикли-патики ли како да ги речам дека се продаваат во кинески продавници?

Да јас баш имам видено вакви старки чизми во продавници со кинеска роба. Ги имаше пред мислам дека сезона/две и видов во неколку продавници. Дури и низ град ги имам видено неколку пати. Кажав и пак ќе кажам одвратно. Максимално мешање на стилови.
Освен адидасот, тие се убаи :pipa:
За вкусови не се расправа..:smir:

една од најлошите вкрстувања
патика+штикла=бљак

И не било каква патика туку старка шо е знак за рокери/металци/панкери

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom