Старки штикли

aaaaaaaaaaa колку се добри адидасот... се заљубив:wub:

инаку видов летово килах вакви.. кондури.. со врвки, платнени беа со гумена штикла на една девојка.. ги носеше со светол тексас фармерка и бела памучна маичка... штосни алки и обетки.. беше прекрасна

Еве уште еден пример...
High_Heels_Converse_by_Churry.jpg

aaaaaaaaaaa колку се добри адидасот... се заљубив:wub:

инаку видов летово килах вакви.. кондури.. со врвки, платнени беа со гумена штикла на една девојка.. ги носеше со светол тексас фармерка и бела памучна маичка... штосни алки и обетки.. беше прекрасна
добро децо што е со вас проблемот??? старки си се старки... ова е нешто ужасно, грдо, одвратно, деструктивно, дебилно, кретенско... јас пре би ја пресекла ногата него вакво нешто да ставам на неа... си се знае што се штикли што се старки те патики...
ова нешто му иде као универзални чевли... и штикла за излегување и патика за на факултет или евентуално фудбал... ќе повратам од што се грозни

StarTki?????? Kade vide T vo nazivot??? Na patikite?

Btw, grdi se
Сега баш ја отварам темава поради ова...СтарТки...Од каде Т испадна бе таленти едни,стартки како старт или?Старки,како Converse All Stars,а не како Converse all starts...носите легендарна патика,а не знаете како се вика,сТрам да ви е!!!! :)

Добро вкусот е релативна работа али.... јас би избрала попрво да се шетам боса отколку да го облечам ова... :wink:

Ми текнува на едно време кога старките беа поим за андерграунд културата....

а што? да не би ги облекла??? инаку има вакви кај нас претежно џипсите ги носат
Дефинитивно би ги облекла, многу ми се штосни, ми се допаѓаат. Кој ги носи, баш и не прашав.

Немам видено вакви кај нас.:(

Има кај нас бе, како не. Во кинески продавнички и слични ефтини продавници за кондури.
Мене ми се толку смешни што понекогаш кога шетам низ продавници со некој, глумам заинтересирана, онака се мислам дали да ги купам, прашувам колку пари се, и гласно размислувам на што би ми одговарале О.О Ќич фкрај!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom