Старки штикли

Глупости во боја. Што е следно, Nike Mercurial на штикла?

Не викај два пати, тоа им е следно :pos:

15246.jpg

1871173_12cb_625x1000.jpg

nike-heels_22836226.jpg

13919.jpg

И пума.
sergio+rossi+puma.jpg

XQANwdENQDAQANAaSK_xIRjDBk2VnrR3F1exhj0MZB3e6593vpu7Mb-CGmLOniKfalKtMgGsXhMyIS0YbeACl7SBqUaqcEpmvyh0zg3gRtDALO3Bqmh32cwH

Еве ги и Адидас, да не бидат покуси и тие.
2721863427_03083080b0_o.jpg

Али на Адида засега водат во штикли, бар за мене најмногу личат на штикла вистинска. Мада и тоа никогаш не би купила ама сепак од се останато е најдобро.

Во секој случај овие штикли се срање и оние кои ги носат да не се чудат што луѓето околу нив се смејат. Не бе ова нема М од мода.

Значи колку само невкусно изгледа.....Патика со штикла.....
А на што ќе ги облечеш овие? На сукњичка или на тренерки????

ко прво, везе немат поголема глупост не можело да му текни

ко второ научете се еднаш ... не се викат старТки :tapp: ... Госпо да чува неписмен народ

Еднаш видов едни слични, ама не беа баш како старки, ама личеа на нешто. Ова е веќе идиотизам. Нит елегантно, нит спортско. Дебилно.

добро сеа на изглед не изгледаат лоши ама вака кога ке ги обле4еш претпоставувам грди!!! и се носат соо фармерки вака според мене хд

Не би ги купила. На ништо не личат. Не можеш со ништо да ги искомбинираш, ни на сукња, ни на фустан, а не дај Боже на трењерки. Добро, можеби со фармерки, али и тоа ќе изгледа глупо.

Како прво, не се старТки, туку старки. А како второ, грдотија најужасна. Ама добро, ниту прво, ниту последно одвратно нешто што се појавило на модната сцена :wink:.

промашена комбинација дефинитивно...уопште не ми се допаѓа, никад не би облекла вакво нешто.

мешање на стилови ни мене не ми се допаѓа.. немам видено во живо можеби поубаво изгледаат.. ама сепак олд скул старките на конверз се најболје им нема замена :wink:

Имам видено вакви и интересни ми се, но никако за носење :)
...Иначе, има една тема за вака уникатно, необично парче моден додаток.

Еве јас како машко да кажам дека кога ги видов штиклите бев WTF !!! Франкештајн комбинација, девојката како да пробува да оди на прсти изгледа од срана:nenene::nenene::nenene:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom