Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја па ништо смешно не гледам во постот твој,а рака на срце не ти го разбирам.
Одлучивте кој ќе ја отвори новата тема?
Постот мој беше тоа што, сакате преку леб погача.Сакав да истакнам колку човекот е ненаситен, ти да му дадеш прст, цела рака ќе ти ја земе т.е се поистоветувам со вашите т.н изјави пред мечот каде што сакате пораз од 2-0 , а не дебакл и сега на крај на мечот сакате победа.Јебига и јас сакам, али Дрогба се тртка - се мртка и знаев дека ќе го промаши пеналот.
Ќе му ја остајме на Дрогба да ја отвори...можи ќе ни тргне...
Треба само да се копира првиот пост на оваа тема, не е потребно ништо повеќе бидејќи се е опфатено, да се сменат играчите, да се додадат трофеите од минатата сезона, и можеби уште некои ситни детали.
Кој има највеќе постови во оваа тема, нека ја отвори новата![]()
гласам за суперфренк, бидејќи фантом некако баксуз ни е годинава, а минатата на секоја тема отворена од суперфренк тепавме па затоа суперфренк нека ја отвори![]()
Точно е дека јас бев минатата сезона среќата.На секоја тема што ја отворив имавме победа.Оваа сезона на 2 теми отворени од мене (со Ливерпул и Арсенал) имаме 1 победа и 1 пораз.Би ја отворил, што знам, може јас сум среќата, али тоа што немам ништо спремено, тоа е друга работа.
(Ако мислеше да напраам нова тема.А за копирање на старата, не знам .. )