Кој е кој?

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
normal_hehehe.jpg

me5%7E0.jpg

Епа вака кој е кој овде.... која е The`bItCh, а која е LadyPatron.

Девојкиве ептен си личат, кога видов галеријата на LadyPatron си мислев The`bItCh смешала галерија... па бутнала слики таму. :pos: :pos:

пеер... мислам дека бичо на некој слики има поголеми сиски или до прслуко е, не знам.. за газо незнам немет слика :)... иначе во пештерата исти се...

П.С. и во сиските се слични сега проверив вгалерија

п.п.с. мислам дека сите че почна да ла за она лево

Абе ти најде да збориш иди види се цел истеран на Торчо. :) :) :)

Па дури и за ЦИЦКИте збориш... е добро де имаат цицки... а за г'зот е тоа за LadyPatron незнам, не ставила таква слика уште. :) :)

Нек си иби векот,
на сликиве како се излезени џоа едната те иста женска , човек треба да нура и нура за да открие дека се две различни типки. Али тие што лично познаваат бар една од нив сигурно одма ќе ги препознаат, а се кладам дека реалност не се толку слични.
Инаку разликите меѓу двете на сликиве ги надов кај забите и кај брадичката

vodkamixx напиша:
Абе ти најде да збориш иди види се цел истеран на Торчо. :) :) :)

Па дури и за ЦИЦКИте збориш... е добро де имаат цицки... а за г'зот е тоа за LadyPatron незнам, не ставила таква слика уште. :) :)

море неписмен значи абе читш ти//... гелеш СИСКИ дека шишува,,, :)))

ВО шишките бе :))...

Мхмхххх пак избор а, се мислам за кого да гласам :raz:. Дал ако ја одберам ЛејдиПатрон ќе се налути Катја кузнае. :kafe:

Мене со Катја не ми иде муабетот... а не верувам ни дека со Лејди Патрон ке ми иде. А ја оно лав, пис, хепинес, пиво од 2литри, и слично...

A be per vidi i vo vegite se razlikuvaat....kako mozes da gi smesas...:)))

Грим и јас на почеток тоа помислив али веѓи те се чупаат и обликуваат така да тие не се репер исто како што и фризурата не е репер.
Али раѕгледај убаво во галериите различни слики ќе приметиз дека не си личат ама воопшто туку само на овие слики се така испаднати

Ej stvarno be se cupat vegite...kako ne m itekna na toa porano...:)))))) :wink:

:kez::kez:брат а дадеше зеленко за ова како не ти е срам:kez::kez::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Vlad II Draculea напиша:
море неписмен значи абе читш ти//... гелеш СИСКИ дека шишува,,, :)))

ВО шишките бе :))...

Па ќе пишеш ебате со Ш а не со С. Чоек никако да те разбере. И после ја неписмен. Незнаеш кирилица да пишуваш. :pos:

vodkamixx напиша:
Па ќе пишеш ебате со Ш а не со С. Чоек никако да те разбере. И после ја неписмен. Незнаеш кирилица да пишуваш. :pos:
не ми врејџај бе дијалект ако сакам и со З че пишам.. кирилица е то море...

иначе никој не рече дека не си во право де, и во цицките можда да не се разликува де :)

Bacillus gagous напиша:
:kez::kez:брат а дадеше зеленко за ова како не ти е срам:kez::kez::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Per na Ejsid kazi mu go toa.....ja nisto nemozam da napraam...:))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom