Live Messenger проблеми, прашања и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Луѓе...па воа мсн во 2011 колку е нај грдо..па тоа е претеризам...него воа ме занима, кај е опцијата да си сменам име и боја на фонд..( ја глеам вака опцијата за име али нејке нешо...ко блондирана ми стои)

Плавуша ти е опцијата?

Името: Tools - Options - Personal - Edit name и ќе те однесе кај твојот hotmail/live меил да си смениш.
Фонти се се мења како и до сега, доле во прозорчето за разговор имаш икона за фонтот.

Мене ми дава ерор некој wlsetup-web.exe is not a valid Win32 application.

Плавуша ти е опцијата?

Името: Tools - Options - Personal - Edit name и ќе те однесе кај твојот hotmail/live меил да си смениш.
Фонти се се мења како и до сега, доле во прозорчето за разговор имаш икона за фонтот.

Па тоа бе пријателе Едит нејм небива... неможе да се клика на тоа, ко да треба да одштиклирам нешо...шо знам...ако сакаш и принт скрин ќе ти пуштам..

Сношти го инсталирав новиот Live. Ептен ми е грд. Можда не сум навикнат ама...што знам.

Сношти го инсталирав новиот Live. Ептен ми е грд. Можда не сум навикнат ама...што знам.

Не да не си навикнат...ГРД е ...најгрд...што само усложнуваат процеси..демек по модерно...

Ај ако сака некој нека стави слики од новиот мсн, чисто да видам дали да мењам или не..

Ги имам испробано сите и само можам да кажам ахх златен 8.5 мсн со некој додатоци уредно прегледно има се што треба и не замара со тотално непотребни шминкерски работи.Еве три години го користам и не планирам да го мењам :)

Se soglasuvam so tebe, skarfejs34 ama neli mislis deka so ovaa brzina na razvivanja na tehnologijata eden den nema ni da imame nesto sto se vika privatnost i spontanost onaka prasuvam

Se soglasuvam so tebe, skarfejs34 ama neli mislis deka so ovaa brzina na razvivanja na tehnologijata eden den nema ni da imame nesto sto se vika privatnost i spontanost onaka prasuvam

Мислиш дека сега имаш?

Абе на мснво кога ќе ми прати некој линк- не ми излегува како линк морам да го копирам. чаре?

Абе на мснво кога ќе ми прати некој линк- не ми излегува како линк морам да го копирам. чаре?

Од Мајкрософт е тоа, никој нема, исклучени им се линковите моментално поради безбедносни причини.

Изгледа му го хакнале мсн на другар ми...може некако да го врати пасвордот?
*Не знае secret answer.Некој програм ако има.

Изгледа му го хакнале мсн на другар ми...може некако да го врати пасвордот?
*Не знае secret answer.Некој програм ако има.

Нема

Момци, не ја читав темава наназат, можда некој веќе го имал истиот проблем, значи... кога ќе се логирам на мсн... се е океј, по извесно време, јас сеуште логиран, со статус онлајн, а кај другите ме покажува како офлајн... треба 10 пати рестарт на мсн-то да му напраам за да се врати у нормала, имал до сеа некоја ваков проблем (и ако имал, чаре) ? :/

Едит: ова ми се дешаваше и на постарото мсн, и на најновото и ако се логирам на веб месинџерите...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom