Live Messenger проблеми, прашања и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Значи ја имам најновата верзија на мсн....го направив ова со Compatibility...и не ми дава никаков error - пак се исклучува. Но сепак јас пак ги инсталирав 3-те програмчиња и ПАК ништо....едноставно сам си се исклучува :(

Сепак фала многу Nitka !

Ако некој има идеја како да го решам проблемов нека пиши.
Фала!
абе windows xp користиш?
и кај мене така прави на XP а у Win7 си работи супер...
јбг проблеми со мсн во...а да си ставите амсн?:hihi:

абе windows xp користиш?
и кај мене така прави на XP а у Win7 си работи супер...
јбг проблеми со мсн во...а да си ставите амсн?:hihi:

Да, XP користам, а Win7 немам инсталирано...то е:(

Aбе шо му е на овој месенџер:nerv:
Ке земам ке го скршам тај компјутеро:nerv::nerv:
5dknth.jpg

Сега нешто избришав изгледа за мсн беше и сега биваше и отидов Continue и пак не се појавува НИКАДЕ ОВОЈ ГЛУП МЕСЕНЏЕР !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:help::help::help::help::help::help:

цц.. бришите тоа сра*е од РС.. стајте си скајп.. :baeh:

ЈАс имам XP Service PAck 3 и одлично работи. Не работеше кога имав 256МБ рам, постојано кочеше ми се појавуваа некакви ерори и сл. Можеби и тоа ви е проблемот. ИСто и кога имав 7мица ми работеше супер :toe:

Ај помош немам живци веќе!

Пред некое време исклучив тоа да не ми се снимаат Chat Logs како што по обичај се снимаа ама направив свој фолдер каде да ми се сочувуваат муабети од моја адреса. И до вчера се беше океј ама сега кога и да зборам со некој при гасење на прозорецот ми јавува ерор дека не го пронаоѓа фолдерот (а не е ништо менувано)

Чаре некое за да се тргне чудово, немора да се снимаат логови ама само да не се појавува пошто иритира во крајност.:nerv:

Ај помош немам живци веќе!

Пред некое време исклучив тоа да не ми се снимаат Chat Logs како што по обичај се снимаа ама направив свој фолдер каде да ми се сочувуваат муабети од моја адреса. И до вчера се беше океј ама сега кога и да зборам со некој при гасење на прозорецот ми јавува ерор дека не го пронаоѓа фолдерот (а не е ништо менувано)

Чаре некое за да се тргне чудово, немора да се снимаат логови ама само да не се појавува пошто иритира во крајност.:nerv:

Можно е да да си го преместила фолдерот.
Ај најубаво и наједноставно направи reinstall на live messenger plus.

Control Panel\Add or Remove Programs
или \Programs and Features

Можно е да да си го преместила фолдерот.
Ај најубаво и наједноставно направи reinstall на live messenger plus.

Control Panel\Add or Remove Programs
или \Programs and Features

Не е преместен фолдерот.

Инаку направив уште веднаш reinstall ама џабе ,не го бива.

Фала како и да е.

Не е преместен фолдерот.

Инаку направив уште веднаш reinstall ама џабе ,не го бива.

Фала како и да е.

Можеш да ја постираш грешката која ти ја јавува и/или да закачиш слика со printscreen? Сепак најубаво само грешката пиши ја.

Ајде вака влези во Tools-Options после Messages и во Message History штиклирај Automatically keep a history of my conversations и потоа долу доколку имаш вметнато локација, измени ја за да се креира нов фолдер па пиши.

Ајде вака влези во Tools-Options после Messages и во Message History штиклирај Automatically keep a history of my conversations и потоа долу доколку имаш вметнато локација, измени ја за да се креира нов фолдер па пиши.

Ете го бидна.:vozbud:

Фала најмногу ,ме поштеди од слушање на тапиот звук на секои две секунди.:pipi: :smir:

Aбе маменцето на тој Месенџер, ке го инсталирам и ке го инсталирам:nerv:
Еве сега напишав во Search/All Files and folders и пишав " msn " и ми излезе ова, и одам во System32 и ги навагам, ги бришам и за 3 секунди пак се појавуват :nerv::nerv::nerv:
Што е работата?:nerv:
2j3i6vm.jpg

Луѓе, и јас го имам сега овој проблем како на marioo :nerv:
23rrd00.jpg

AJ POMOS?:help::help::help::help::help::help::help::help:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom