On.net WADSL интернет

• Креатор на темата Креатор на темата Jane
  • Време на започнување Време на започнување
Што пакет треба да е ова непознато ми е ?

Тоа е технологија која овозможува брзини од 8Мбит па се до 30Мбит на далечни локации за разлика од АДСЛ `от и има поголем уплоад со почетна брзина од 1Мбит,модемите што ги поседуваат корисниците веќе се компатабилни со АДСЛ2 значи оваа технологија може да се користи и во рурални средини како што тргнале работиве брат!

Тоа е технологија која овозможува брзини од 8Мбит па се до 30Мбит на далечни локации за разлика од АДСЛ `от и има поголем уплоад со почетна брзина од 1Мбит,модемите што ги поседуваат корисниците веќе се компатабилни со АДСЛ2 значи оваа технологија може да се користи и во рурални средини како што тргнале работиве брат!

Дај боже и кај нас да дојде ова :)

Абе треба пакети со цени како Соло да направат. МТнет од нова година АДСЛ 2 ќе пушта ние со ова останавме, дај некој таму во Онет нека размисли малце, колку ги попиздува корисниците со дискриминацијата што ја прави.
Што ќе дига уште брзина, гледам 1mbps неможат да издржат, вчера цел ден ми беше дупка нетот (во ударното време од 16-22).

Што ќе дига уште брзина, гледам 1mbps неможат да издржат, вчера цел ден ми беше дупка нетот (во ударното време од 16-22).

јас немава таков проблем ...супер ми е нетот..очигледно проблемот е нешто друго ..базната на која си врзан

kaj mene e mnogu nestabilen netov edno merenje e 900kb drugoto 200kb.A merenjata gi pravam edno po drugo

лимитот уште пред два месеци е 15 гига само треба да отидеш во он.нет со договорот и да побараш да ти дадат уште +5 гига гратис.

сега им се јавив и ми рекоа дека треба да одам таму со договорот и да се направело некаков анекс и ќе ми туреле 5 ГБ гратис. да не е некоја превара?

сега им се јавив и ми рекоа дека треба да одам таму со договорот и да се направело некаков анекс и ќе ми туреле 5 ГБ гратис. да не е некоја превара?

Не бе и ти која превара идеш таму потпишуваш анекс на договорот дека ти даваат плус 5 гига и ништо друго доаѓаш дома и гледаш имаш 15 гига.Нема голема филозофија одамна е ова еве 3 месеци имам јас.

pa taa vekje e zgolemena(barem kaj mene)

[SIZE=+2]eve od speedtest onnet
960.90kbps

[/SIZE] [SIZE=-0]што значи дека може да симнувате со 120.11 KB/sec. од нашите сервери.[/SIZE]

28.8 kbps dial-up
1.gif
33.6 kbps dial-up
1.gif
53.3 kbps dial-up
1.gif
56 kbps ISDN
2.gif
128 kbps ISDN
2.gif
384 kbps DSL
3.gif
768 kbps DSL
3.gif
960.9 kbps YOU
you.gif
1000 kbps DSL
4.gif
1500 kbps DSL/T1/Кабелски Модем
5.gif
[SIZE=-0]

Повторно тестирај Затвори [/SIZE]
Dali nekoj znae dali ke ja zgolemat brzinata na WADSL od 512kb/s na 1mb/s. Za download mislam normalno

Kako e denes brzinata?
Kaj mene pak se vrati na starata brzina ne saka da mrdne poveke od 400kb.

speed_test_img.gif

[SIZE=+1]Вашата моментална брзина е:[/SIZE]

[SIZE=+2] 1011.30kbps

[/SIZE] [SIZE=-0]што значи дека може да симнувате со 126.41 KB/sec. од нашите сервери.[/SIZE]

28.8 kbps dial-up
1.gif
33.6 kbps dial-up
1.gif
53.3 kbps dial-up
1.gif
56 kbps ISDN
2.gif
128 kbps ISDN
2.gif
384 kbps DSL
3.gif